YOU KNOW IT'S COLD OUTSIDE WHEN YOU GO OUTSIDE AND IT'S COLD

DSC_0044 DSC_0137 DSC_0043
DSC_0072 DSC_0152 DSC_0060 DSC_0026 DSC_0067 DSC_0088 DSC_0105 DSC_0029 DSC_0063 Jos mietitte et miks näytän näis kuvis niin nakulta nii se siks et mul ei oo ripsaria. Musta on tullu iha järettömän laiska ja enne oon käyttäny aika jäätävää ripsarikerrosta nii oon tosi hassun näkönen hahah:-D En oo myöskää suoristanu mun hiuksia varmaa moneen kuukauteen ja se on onneks näkyny niien kunnossa tosi paljon! 
Oon ihan hullun väsynyt sillä eilen näitten kuvien ottamisen ja reenien jälkeen aloin väsäämään soittoiltaa ja cd:tä luokkienvälisiä sählyturnauksia varte ja siinä meni tosi myöhään ja mul jäi läksyjen teko ja venyttely (lol oon ny ihan jumis) kokonaan välistä ku sammuin mun sänkyyn heti ku sain sen valmiiks. Tää koulupäivä oli kuitenkin onneks rento, sillä aamutunnit meni versokokoukses ja siel turnauksessa musaa soitelles ja koulu loppu onneks jo kahelta. Nyt vaa nukuttaa sikana mut en ehi enää ottaa päikkäreitä kun pitäs lähtä kohta salille:-D Illalla luen sit varmaa vaan vähä uskonnon kokeisiin ja koitan päästä aikasemmin nukkumaan. Oonko ainoo joka tarttee vuorokauteen lisää tunteja kun en saa mitää valmiiks ja en ehi ikinä aikasin nukkuun?
Viime aikoina oon laittanu kesätyöhakemuksen ja laitan kans varmaa hakemuksen et pääsisin koulun kautta vieraileen jonnekkin ulkomaille:-) Ois kans aika kiva saada majottaa jotai oppilaita, mut vaikka mun englanti on tosi hyvä niin en pelkään et siit tulis kuiteski vähä awkwaaard nii en sit tiiä. Oon kans hypänny seivästä ekaa kertaa puolee vuotee ja se oli tosi hauskaa, hahah mul on ollu oikeesti ikävä sitä! Sunnuntain oon pm-kisat mut en varmaa viitti vielä hypätä kisois, nii juoksen siel varmaa aidat ja ehkä kolmiloikkaan. Ens viikol meen varmaa myös sählyturnaukseen koulun kans. En kyl oo hyvä sählys mut hyvä et pääsin kuiteskin joukkueeseen ja parhaani mää kuiteskin yritän! Anteeks tää nopee selitys, en oo ehtiny paljoo postailla nii oli paljo asiaa, ny lähen kuiteskin salille:-)

16 kommenttia:

 1. Saan itteni aina tosi hyvälle fiilikselle kun luen tein blogia! Kirjotatte molemmat jotenkin tosi sulavasti, kuvat on huippu kivoja ja värikkäitä ja on kiva kattella kun hypitte ja venytte tonne ja tänne ja saatte niistä vielä noin onnistuneita kuvia! :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kuulla, kiitti hirveesti! :-)

   Poista
 2. Kivan hauskoja asukuvia!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kirjoitat vaan niin kivasti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla, tuntu vaa et oli nii paljo asiaa et tuli hirveellä luettelolla paljo asiaa:-D

   Poista
 4. Anonyymi14.1.14

  oli pakko tulla sanomaan että ihan älyttömän ihana otsikko sai nauramaan pitkäks aikaa :----D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooo, mää bongasinki ton vissii askista sellasesta läpäl tehdystä wnb taiteellisesta quote-kuvasta ja se oli nii hyvä et oli pakko laittaa tähä:-DD

   Poista
 5. ihana veera toi sun pipo! mistä se on ja paljon makso? :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti paljo! se on ginasta ja en muista iha tarkkaa mut alle kympin, varmaa jotai 7 tai 8 euroa :-)

   Poista
 6. Anonyymi16.1.14

  Mikä sen paikan nimi oli jossa olitte Kreikassa ja jossa oli suomee puhuvaa henkilökuntaa?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maleme imperial :-)

   Poista
  2. Anonyymi17.1.14

   Viittitkö linkata osotteen kun ollaan lähössä kesällä kreikkaan ja haluisin nähä sen hotellin? :)

   Poista
  3. http://www.aurinkomatkat.fi/kreikka/hania-kreeta/maleme-imperial-maleme

   tossa löytyy se ainaki aurinkomatkojen kautta (josta meki mentiin) mut on tolla hotellilla mun muistaaksee myös omat kotisivut ja face, löytyy varmasti ku hakee googles vaa "maleme imperial hotel" tai jotai :-)

   Poista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On