HAPPY NEW YEAR

DSC_0134 DSC_0129 DSC_0128 DSC_0131 DSC_0125
Moikka! Mä napsin uutena vuotena aika paljon kuvia, mut julkastavaksi multa löytyy lähinnä tällasia ruokakuvia et mennäänpä näillä tällä kertaa. Tos vesimelonis on muute vissii tarkotuksena lukee "hyvää uv" mut iski vissii tilanpuute... :-D Meil oli joka tapaukses kiva uus vuos, kateltii raketteja, pelailtii kreisi aliasta, syötii paljon, tehtiin uuden vuoden tinat ja mä koitin ennustaa kaikkien vuodet me naisten artikkelien ym. perusteella, poltettii värikkäitä tähtisädetikkuja jotkä kärys järkyttävästi ja piettii vaa hauskaa.
Mää täs oon vähäsen pohtinu et mitä haluisin ens vuodelta. En yleensä tee mitään kovin isoja uuden vuoden lupauksia ja en tehnyt tänäkään vuonna. Lähinnä vaan toivon et ens vuodesta tulis onnellinen ja saisin reissata paljon ja kokee kaikkee kivaa. Monesti oon uutena vuotena päättäny tällasia pikkuasioita, et yritän hymyillä enemmän, järkätä enemmä kaikkee kivaa kaveriporukal, löytää kaikkea positiivisia juttuja pikkuasioista ja elää tavallaa hetkessä eikä vaa unelmoida jostain paremmasta. Oikeesti siihe omaan onnellisuuteen voi vaikuttaa ite ihan sikana jos ottaa vaan sellasen hyvän asenteen elämään. Ens vuonna yritän kans olla vertailematta itteeni muihin ja nähä paremmin ne omat hyvät puolet. Jos jotain ihan konkreettista pitää luvata niin haluun panostaa vielä enemmän bloggaamiseen, sillä tykkään siitä ihan hirveesti ja mulla on siihen paljon motivaatiota + sit haluun syyä terveellisemmin ja reenata itteni paljo parempaan kuntoon ku vaikka viime vuonna... Mut onneks tässä vielä ehtii:-) Onko teillä millasia tavotteita tai lupauksia tälle vuodelle?

10 kommenttia:

 1. Tuli vesi kielelle noista herkuista :-D
  Mutta kiva postaus ja kivat kuvat!

  VastaaPoista
 2. mä oon ainaki luvannu itelleni että pidän enemmän huolta kunnostani ja vähennän suklaan syöntiä x) herkuttelen tiettyinä päivinä,paitsi joskus tietenki tulee poikkeuksia. Yritän vähentää myös koneella oloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi koneel olemisen vähennys ois kyl kans tosi hyvä lupaus! :)

   Poista
 3. Ihanat kuvat!
  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Anonyymi3.1.14

  auta mua ja kerro miten samsungin puhelimel saa instagramiin niitä kaike maailman hymiöitä ku oon koittanu ettii mut en löydä? (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo ny iha varma mitä tarkotat mut siis mä oon ladannu ainaki eriksee sellasen näppäimistön missä on hymiöt (niiku vaik iphoneissa on sellaset) ja ne siis saa ihan kaikkialle eikä vaa instaan:) tää on vissii jelly bean keyboard!:-)

   Poista
  2. Anonyymi4.1.14

   lukiks siin sovellukses enne kun sen otti käyttöö et se pystyy kerää kaikki viestit ja numerot ja henk.koht. tiedot yms nii et onks vaarallist tai sillee et tavallaa haittaakse jos se kerää ne vai meneeks ne tiedot jonnekki yms jos tiiät :'D

   Poista
  3. joo luki siinä ja en kyl tiiä yhtää et mihi ne tiedot menee tms. mietin sitä kans vähä aikaa mut en mää usko et siit mitää haittaa tulee nii ite kyl hyväksyin sit:-D

   Poista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On