LIFE LATELY

DSC_0094 DSC_0053 (2) DSC_0072 DSC_0091 DSC_0075 DSC_0056 DSC_0092
Talvella bloggaaminen on ihan sika ärsyttävää kun on niin hullun pimeetä, kylmää ja koulua. Oikeesti kesällä bloggaaminen voittaa ihan 100-0. Mutta siis kuten kuvat kertoo eilen sain postissa mun uuen puhelimen, joka on siis Iphone 4s ja tähän mennessä oon tykänny ihan hulluna! Tää ulkoasu ja design yms on paljo kivempi ku muis puhelimis ja muutenki tosi kiva ja kuvat ainaski näyttää tosi hyvälaatusilta:-) Ehkä tää näyttö on pikkusen pienempi ku mun edellises (S2 plus) mut ei oo mitää isoo eroo ja tää on sellane just kätee sopivan kokonen:-D Sen lisäks joku viikko tai pari sit meitä pyydettii meidän edellisest TET-paikasta elikkäs Raahen Seudusta menee tekee juttua Pattijoen uudesta nuorisotalosta ja lopputulosta näkyykin tos yläpuolella. Toi kirjottaminen on musta tosi kivaa (vaikkakin sika aikaavievää) ja on aina yhtä siistiä nähä ite tekemiä juttuja lehes! Ny mul on kuiteski super super kiire sillä lähen tästä salille ja oon jo varmaa myöhässä, jote heippaa!

+nyt ku sain uuden puhelimen nii muistutan et mua saa seurailla instas veerram ja kysästä askis veeranniina & kikkailla veeranniina (ehin vastata ainakin sitten jonkin ajan päästä:-) )

14 kommenttia:

 1. Anonyymi31.1.14

  ööm miks teillä pyörii tuolla ylhäällä joku alldaysin kuukautissidemainos? :D onko teillä joku yhteistyö niiden kaa? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on indiedaysin mainos niiku kaikki mainokset tos ylhääl eikä me voida vaikuttaa niihi:D

   Poista
 2. Anonyymi31.1.14

  Kui sä uuden kännykän hommasit, eihän se samsung ees ollu kauaa sulla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katoin vaa yks päivä et se iphone on tarjoukses ja iha omil rahoil vaa ostin:-) ja siis vanha oli jo rikki näytöst ja sen korjaus ois maksanu nii paljo et siin ei ois ollu mitää järkee

   Poista
 3. Onnea uudesta puhelimesta!♥

  VastaaPoista
 4. Anonyymi31.1.14

  paljo tuo iphone makso? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi1.2.14

   Mitäää?? :D mistä sä noin halvalla ostit? :o

   Poista
  2. Markantalosta:-D

   Poista
 5. Anonyymi1.2.14

  Miten te saatte teidän yhteistyökumppaneita? tuleeko ne teiltä kysymään yhteistyötä vai laitatteko te niille viestiä? Miten se periaatteessa toimii? Millä perusteella saatte vaatteita tietyiltä nettisivuilta, onko idea siinä että teidän pitää mainostaa sitä? En tiedä paljoa mitään niin anteeks kun kyselen, mutta voinko esim. minä mennä joltain nettisivulta kysymään yhteistyötä?

  VastaaPoista
 6. en tiiä kui tarkkaa näist saa puhuu mut kerron jotai perusjuttuja:-) joko meiltä ollaan tultu kysymään tai me ollaan laitettu sähköpostia ja sit on myös tällasia nettikauppoja kuten vaik choies joilla on sellanen bloggaaja"ohjelma" eli sinne voi jättää sellasen hakemuksen tavallaa. ja ideahan on se et saadaan vaatteita täällä blogissa näyttämistä vastaa eli joku kuva vaate päällä ja linkki tuotteesee pitää olla postaukses. ja erikaupoil on tietty eri kriteerejä mut suurinpaa osaa riittää et oot kiinnostunu muodista ja pyörität blogia jossa on jonkin verran lukijoita:-) mut kuka vaa saa tietty kysyy.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi2.2.14

  montako lukijaa suunnilleen tiedätkö?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi2.2.14

  Onko sulle veera tullut joku random kikkaamaan? Mitä mieltä oot blogin kautta kikkasjista ?:))

  VastaaPoista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On