CAN YOU BE MY JACK, AND I WILL BE YOUR ROSE?

IMG_8726IMG_8764IMG_8716IMG_8765IMG_8704 Moikka taas pitkästä aikaa! Toi mun valkonen peplum onki näkyny täälä jo aijemmin mut en muistanu kertoo että se on siis saatu Choiesilta (tästä klikkaamal linkki paitaan!) Tää postaus ois ollu aika kuiva jos oisin vaa sanonu että hei sieltä mun paita löytyy, nii otin muutaman räpsyn tässä mainios valaistukses meijän olohuonees. Olin kuiteski jo hengannu puoliks unes sohvalla pari tuntia ja en ollu iha hehkeimmillää nii niitä julkasukelposii kuvii tuli tasan nuo kaksi. Loput kuvat on siis perjantailta kun Nora oli meillä yötä. :-) Mulla on tälle päivälle vielä hirmuna hommaa joten heippaa pitäkää kaikki huippu viikko!

12 kommenttia:

 1. Anonyymi28.1.14

  heii osaaks kertoo jotai tosta choies kaupasta? ku mulla kiinnostais tilata toi paita, mut en oo ikinä kuullu tosta kaupasta ja netissä ei oikee lue mitää o: ja onks toi paita sulle vähä väljä vai sopiva ? :D kiitos jo etukäteen jos autat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua en osaa selittää, ihan normi nettikauppa joka tekee blogien kans yhteistyötä :-D ja on se aikalailla sopiva mulle :)

   Poista
 2. Onpa ihania kuvia! Olet todella kaunis! xx

  wildflowerofprague.blogspot.cz

  VastaaPoista
 3. Anonyymi29.1.14

  aivan super ihanat lakanat ja tyynyt!! haluisiks kertoo mistä tollasia löytyis..? oot tosi kaunis :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm no noi tähtityynyt on tehty ite, raidalline tyyny ja pinkit lakanat varmaa 20 vuotta vanhoi haha ja noi valkoset lakanat mis on tekstiä on joko hobby hallista ja ellokselta en oo iha varma :-)

   Poista
 4. Anonyymi29.1.14

  Miten te saatte teidän yhteistyökumppaneita? tuleeko ne teiltä kysymään yhteistyötä vai laitatteko te niille viestiä? Miten se periaatteessa toimii? Millä perusteella saatte vaatteita tietyiltä nettisivuilta, onko idea siinä että teidän pitää mainostaa sitä? En tiedä paljoa mitään niin anteeks kun kyselen, mutta voinko esim. minä mennä joltain nettisivulta kysymään yhteistyötä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No osa on ottanut meihin yhteyttä ,osalle me ollaan laitettu viestiä että oltas kiinnostuneita yhteistyöstä. Ja siis sillee toimii et saahan tuotteita jotka esitellään sitte täällä blogissa. Ja en osaa oikeen sanoo ku et kertonu mitään sun blogista niinku paljon esim näyttökertoja kuukaues tai lukijoita :)

   Poista
 5. Ihana postaus!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Anonyymi1.2.14

  ooi kivoi tyynyjä mistä oot hankkinut ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti, selitin tossa ylempänä nii kurkkaa siitä ku en jaksa selittää uuellee :-)

   Poista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On