DEAR 2014

Moikka taas ja tervetuloa ehkä maailman sekavimman vuosikatsaus postauksen pariin! Mulla ei ollu todellakaan tarkotus tehä postausta vuodesta 2014, koska viime vuonnaki mulla lähti järki ku tällästä oli nii työlästä tehä. Kuten varmasti ootte huomannu, että mun postausinto on ollu tosi hukassa melkeempä koko vuoden ajan ja sitä myötä kuvailukki on jääny vähemmälle. Just siks en halunnukkaa tehä joka kuukaudesta erikseen pientä koostetta, koska joltain kuukausilta kuvia oli koneella tasan 0. Laitoin vaan kivoja kuvia jotka toi mielee monia muistoja ja sellasia huippuhetkiä mun vuodelta sillee suunillee aikajärjestykses.

2014-03-10 angst and sick at home Siinä jotain ihan alkuvuodelta.  Sillon muistan mun reenimotivaation olleen tuttuun tapaan uudenvuodenlupausten myötä tosi korkeella.

860OKMZO1 Alkukeväästä mulla ei ollut oikeastaan mitään hyviä muistoja, koska sillon tapahtu monia kauheita asioita. En ees muistanu mitä kaikkea  kivaa sillon oli mun elämässä ennen ku selailin kuvia niiltä ajoilta. Sillon koulu oli kuiteski ihanan rentoa. (vaikkei se sillon siltä aina tuntunu mut  en voi ees verrata yläasteen loppupuolta ja lukiota keskenää opiskelun suhtee) Lisäks suunniteltiin paljon Veeran kans meijän tulevaa ulkomaanmatkaa. Koulun laskettelureissu oli myös tosi kiva kokemus, mut siitäki jäi päälimmäisenä mielee se ku olin paluumatkan iha lääketokkuras ja nukuin koko matkan koska mun käteen sattu niin paljon etten voinu olla hereillä. Illalla ku mentii päivistykseen selviski että mun käsi oli murtunu (se oli muute mun eka murtuma ikinä omg) ja sain unohtaa monet suunnitelmat ja kesäkunto 2014 tysähti tietysti siihen paikkaa. :-D

2014-05-3022014-05-303 2014-08-05Vähän ennen meijän reissua alko mun hiusten elinkaaren suuri alamäki. :-D Mun oli tarkotus mennä vaa värjäämää juurikasvu pois, mutta kampaajalla meni joku mönkää ja mun hiuksista tuli tosi kellertävät ja monta sävyä vaaleemmat. Sen jälkeen mun hiukset kerkes olla parin päivän sisää melkee mustat taas jälleen kampaajan mokan väärinkäsityksen takia ja punertavan ruskeat koska tein värinpoiston. Kuulostaapa jälkikätee aika mitäänsanomattomalt mut sillon se tuntu maailmanlopulta :-D

Sitten siihen Turkin reissuun! Mulla ois siitäki niin paljon sanottavaa, koska en tehny ite siitä mitää postausta. Tiivistettynä meillä oli ihan super hauska viikko ja reissu ylitti reippaasti kaikki odotukset. Tekisin mitä vaa et voitas olla just nyt tuolla snorklailemassa, ostelemas tuttuun tapaan illalla lähimarketista herkkuja ja chillaamas rannalla tai hotellialueella. Sillon oli vielä koulua nii muistan selvästi ku läheteltii koko ajan kavereien kiusaks atm kuvii silleen "mitäs matikan tunnille kuuluu ite tääl just vesipuistos syyää jätskiä" tyylii :-D

eka kesäkuulta12014-08-05 (2)3 Reissun jälkeen meillä oli koulua viel tyylii viikko jälel ja sit oliki jo koko yläaste putkes ja päästiin kesälomalle! Tosin mun loma starttas niinkin mukavissa merkeissä, että heti ekana maanantaina lomalla mun eka kesätyö alko. Olin kaupungilla tekemäs puutarhahommia, keräilemäs roskia yms eritäin mukavaa. Sillon ei tullu todellakaan kuvattua paljon ja muutenki tuntuu et en tehny sillon mitään muuta ku käyny töissä ja nukkunu.

2014-08-05 (2)42014-08-05 (2)62014-08-05 (2)5 Pari päivää töiden loppumisen jälkeen suunnattiinki perheen kans viikoks Kreetalle Haniaan. Ne ei alunperi ollu ottamas mua ees mukaa mut ku mun isoveli peru sen lähön nii mää pääsin vähä niinku sen tilalle ja empä kyl hirveenä pistäny vastaa ku äiti ilmotti randomisti et nii me muute mennää ulkomaille parin viiko pääst. :-D Kaikki meni tosi hyvin ja oli mahtava reissu! Oi että hassua ku pelkästään nää kuvat nähtyä tuli taas miljoona ihanaa muistoa mieleen ja voisin elää ton viikon uuestaa iha koska tahansa.

2014-07-22 (2)2014-08-05 (2)7 Taas jälleen mulla alko vähän tylsempi aika kesästä koska mun toinen kesätyö alko lähes heti Kreetalta palaamisen jälkee. Olin mansikanmyyjänä Halpa-Hallin aulas. Se oli mun mielestä paljon kivempaa kun mun aijemmat työt, koska sain paljon enemmän vastuuta eikä ollut koko ajan joku neuvomassa mitä pitää tehä. Ja tottakai mansikoiden pistäminen rasioihin, jatkuva pepsodent- hymy ja välillä liiankin iloisen kuuloset tervehdykset jokaselle ovesta sisään astuneelle asiakkaalle oli paljon rennompaa kun rikkaruohojen nyppiminen vesisateessa. Sillonha se tuntu etten kerkee tehä mitää muuta ku olla töis, mut tältä kesä- ja heinäkuu ajalta on onneks muitakin mahtavia muistoja niinku esim. monet yöuintireissut. Ja mun eka Pennyboard tai no eka cruiseri ylipäätää tuli postista ja loppukesänä tuliki sitte tietty cruisailtuu enemmän ku paljon.

HELSINKIHELSINKI1 Heti kun mun työt loppu lähettiin Noran kans kahestaan junalla Helsinkiin muutamaks päiväks. Jollekkin isommissa kaupungeissa asuville ei kuulosta varmaa kummoselta mut tälläsille landelaisille se oli oikeesti aivan mahtava kokemus! :-D Varsinki ku mä en ollu käyny Helsingis aijemmin muuta ku kisareissuil ja pari kertaa lintsillä. Ollaan Noran kans kummatki aika taunoja ku sille päälle satutaa nii tyylii kukaa ei uskonu et voitas selvitä kahestaa Helsingissä melkee viikko :-D Koko reissu oli tosi tapahtumarikas ja hauska ja mitä todennäkösemmi lähtään myös ens kesänä samanlaiselle reissulle!

2014-08-29 Viimesetki lomapäivät meni tosi nopeeta ja sitte alkoki jo se kovasti odotettu ja pelätty lukio. Samaan aikaan olin tosi innoissaa uudesta koulusta ja uusista naamoista, mut toisaalta tuntu et kaikki uuet opettajat oli aivan kamalia ja halus kesän takas. Aina pari kuukautta koulun alkamisen jälkeen mulla iskee pikku masennus koulua ja syksyn harmautta kohtaan ja tuntu et tänä vuonna se tuli monta kertaa pahempana ku yleensä.

DAY WITH NORA AND KALAOKI WITH HEIDI, LAURA,PETER AND NORA2014-09-13 (2)Musta tuntuu että alkusyksynä ei tapahtunu oikee mitää tajunnan räjäyttävää. Hassua et en löytäny ainuttakaa kuvaa mun synttäreiltä ku yleensä oon kuvannu sillon tosi paljon. Nyt mun piti miettiä ties kuin kauan et mitä ees tein sillon ja muistelen et olin vaa kotona ja Nora ja Veera tuli käymään ja syötiin kinder piirakkaa ja mini oreoita, aika hurjat sweet 16 bileet. :-D Ja pakko viel tarkentaa tohon yhteen kuvaan tarkemmin tosta kollaasista: tossa missä pietää Noran kaa ämpäreitä kädessä oltiin just alkamas tekeen ice bucket challenge! :-D

haaparanta♥Mentiin taas jälleen tyttöjen kans päiväreissulle Haaparantaan! Se oli kans iha huippu reissu ja siitä onki videomateriaalii veeran tube kanaval käykää toki kattoo jos ette oo viel nähny :-)

haaparanta♥1 Mun mielestä on oikeesti aika karua aatella että en muista juuri mitään koko syksystä koska en oo kuvanu sillon oikeestaan ollenkaan. Ens vuonna aijon todellaki ryhdistäytyä raahaamaan sitä kameraa useemmin mukana. Ainut asia minkä muistan selkeenä on se ku käytiin Noran kans kattomas pitkän odotuksen jälkeen 22 Jump Street Oulussa ensi-illassa ja se on meijän kummanki lemppari leffojen listalla vieläki ykössijalla!

2014-11-14 Taas jatkuu tää "ei mitään muistikuvia koska ei ole kuvia" linja, mutta vaikka olisinki täs loppusyksyn aikana kuvaillu, nii ne kuvat ei ois ollu mitää kovin mielenkiintosta kamaa koska olin hirveessä sairastumis kierteessa ties kui kauan. Ja käytiin kattoon Nälkäpeli Matkijanärhi osa 1 Oulussa seki ihan älyttömän pitkän odottelun jälkeen.

joulusiivousta Alotan aina joulun fiilistelyn hirmu aikasin, enkä tehny tänäkää vuonna poikkeusta. Join usein kaakaota, kuuntelin jatkuvasti mun joulu soittolistaa Spotifystä ja kääriydyin peittomeren keskelle kattomaan youtube videoita. Ja koulumotivaatio on ollu aivan olematon ennen lomaa jos ei niitä muutamaa lemppariainetta lasketa. VEERAAA Ja sitte ollaanki jos tässä hetkessä elikkä joulu oli ja meni mutta onneks lomaa on vielä jälellä! Niin tyhmältä ku se kuulostaaki niin oon nauttinu iha sikana siitä että mulla on ollu aika tylsä loma ja oon vaa lagissu kotona kaiket päivät kattomalla monta tuntia pll putkee ja syöden paljon jouluruokaa.

Vaikka toisaalta mua hirvittää että kokonainen vuosi on taas kohta ohi, oon tosi innoissaan siitä että vuosi vaihtuu. Yleensä mun uudenvuodenlupaukset ei oo pitäny kovin kauaa ja niiden ylläpitäminen on tuntunu hirveeltä pakkopullalta. Nyt kuiteski ootan innolla et mitä tuleva tuo tullessaan ja miten onnistun mun asettamis tavoitteis.

Tästä postauksesta tuliki nyt ihan järkyttävän pitkä ku innostuinki kirjotteleen enemmän ku olin aatellu, mut en jaksa alkaa jakamaan tätä useempaan osaan nii menköö nyt kaikki kerralla sit. :-D Kertokaa toki mielipidettä täst postauksest!
Huippua uuttavuotta kaikille ja toivottavasti teiän vuosi 2015 tuo mukanaa kaikkee hyvää!

10 kommenttia:

 1. Anonyymi31.12.14

  Tosi ihania kuvia! :-) oli muutenki kiva postaus!

  VastaaPoista
 2. Tää oli kyllä yks parhaista vuosikatsauspostauksista mitä oon nyt lukenu! :-) Ihania kuvia ja kirjotat kivalla tyylillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että kiva kuulla kiitti hirmusesti! :-)

   Poista
 3. Anonyymi1.1.15

  mahtava postaus ja kivoja kuvia! Missä majoituitte ton sun kaverin kaa ku olitte helsingissä? :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti paljo! En muista yhtää sen paikan nimee mut oli sen verra käpyne et en kyllä suosittelis :-D

  VastaaPoista
 5. aivan huippuihana postaus, tätä oli mukava lukia & kattoa nii nättejä ja hyvälaatusia kuvia! :-)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi9.2.15

  Millä muokkaat kuvias? esim tämän postauksen kuvat?
  Ihania kuvia!!

  VastaaPoista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On