VUODEN EKA

lolIMG_9550IMG_9599 IMG_9602IMG_9596 IMG_9629Oon koko loman ajan laittanu herätyksen 10 aikoihin siin toivos et kerkeisin mennä ottamaa kuvia tai kuvaamaa videota valosaan aikaan. No joka aamu se lämmin sänky on vieny voiton ja oon nukkunu aina reilusti yli puolenpäivän tai muuten vaa lagissu myöhään sängynpohjalla. Mutta sitte ku oon päässy sängystä ylös niin oon saanu tosi paljon aikaseks ja tehny vaikka mitä. Ehkä se menee vähä sen piikkiin kun ainaki mulla tulee aina uuden vuoden alkaessa se perus kliseinen "new year, new me"- vaihe päälle ja mulla on tosi inspiroitunu olo ja innostun kaikesta. En osaa selittää mut kyllä te varmaan tajusitte mitä tarkotan :-D

Nyt ku alko se Ylen 100 päivää ilman viinaa haaste, innostuin luomaan siitä oman version ja päätin testata kuinka selviän 100 päivästä ilman mitään herkkuja. Ei karkkia, suklaata, limsaa, sipsejä ja popcorneja tai jätskiä. Oon nii kova herkuttelemaan, että en tosiaa tiiä miks haluan kiduttaa iteeni noi, mutta voihan sitä aina kokeilla! :-D Oon kyllä ennenki ollu herkkulakoissa ja selvinny niistä jopa kiitettävästi nii eiköhä toiki onnistu. Ainut mitä sallin on justiinsa noi viimeses kuvas näkyvät jukurttipäälysteiset pähkinät yms ja ruissipsit mut niitäki tietty kohtuudella. Tekikö kukaa teistä uudenvuodenlupauksii? :-)

4 kommenttia:

 1. Uuden vuoden lupaukset ei oo mun kohalla koskaan onnistuneet, mutta ekaa kertaa koskaan mulla on nyt sellanen fiilis, et voisin jopa pystyä pitäytymään siinä. Päätin meinaan, etten osta mitään vaatteita ennen kuin kesällä lähden kesävaihtoon, sillä haluan säästää rahaa matkaa varten enkä mä oikeasti tarvitse tällä hetkellä mitään, ja tää on harvinaista, mutta mun ei tee ees mieli ostaa nyt mitään :) Toivottavasti sä onnistut kans!

  VastaaPoista
 2. mulla vähä sama :-D voi että toi kesävaihto kuulostaa ihanalta ja samat sanat sulle toivottavasti onnistut sun tavottees! :-)

  VastaaPoista
 3. oi ihana toi paita♥ mistä se on? :-) oot hurjan kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. bikbokista :-) ja kiitti paljon!♥

   Poista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On