SM2014

DSC_0118 DSC_0111 DSC_0048 DSC_0152 DSC_0137 DSC_0119
Tässä ois vähä kuvia mun sm-kisoista, kun unohin kokonaan laittaa niitä tänne! En jaksa enempää enää niistä selitellä, ku kerroin jo aika paljon tällä videolla (klik). Mut nopeesti kerrattuna kisat oli Kotkassa, mulla oli lajina tänä vuonna vaan kolmiloikka ja voitin pronssia sivuten mun omaa enkkaa 11.34. Hyppäsin kyl koko kisan vähä puolirampana, sillä mun polvi meinas pettää penikkataudin kanssa ja aina ku en ollu hyppäämässä tai verkkaamassa nii hengasin kyl jääpussin kans koko ajan:-D Mut oli iha sika kiva reissu ja Wilmalla ja Katrillaki meni tosi hyvi nii kaiki puolin onnistunu reissu!

Nyt mä makaan toista päivää neljän seinän sisäl kipeenä, onneks olo alkaa olla jo sen verran jees et huomena pääsen varmaa jo takas kouluun. Mulla on nimittäi hullu stressi et jään jälkee koulus ku tuntuu et vaik olisin joka tunnilla mukana nii en siltikää meinaa tajuta mistää mitään... :-D

Ja huomaa muute et ku oon ollu flunssassa ja reenitauolla nii oon tehny nytten iha sikana videoita, en tällä kertaa en jaksa ku linkata ne tähän elikkäs mun kanava löytyy tästä ja kaks uutta videoo tästä ja tästä, et käykää vaa kattelee:-)!

4 kommenttia:

 1. Voi vitsit, parane pian! Mäkin poden flunssaa kotona ja hullu stressi kaikkien kokeiden ja tuntijuttujen kanssa etten jäisi jälkeen.
  Onnea sulle tosta kolmiloikan pronssista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voii, paranemisia sullekkin! ja kiitti paljon:-)

   Poista
 2. Anonyymi10.9.14

  Paljon onnea SM-pronssista! :)

  VastaaPoista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On