SOME DAYS I FEEL LIKE I'M WRONG WHEN I'M RIGHT

DSC_4453 DSC_4481 DSC_4464 DSC_4480 DSC_4458 DSC_4437 DSC_4460
converset, farkut, takki & huivi > jim&jill huppari > oasap (click) (saatu blogin kautta)

Heh huomasin vasta tätä postausta tehdessä et mullahan oli melkeen kaikki vaatteet Jim&Jillistä hahah:-D Kuitenki tää viikko meni iha jees, selvisin kunnialla mun hammaslääkäristä, löysin tet-paikan Raahen Seudusta, matikan koe tuntu menevän kans iha jees ja kävin ekaa kertaa voimistelemassa. Telinevoimistelu on tosi kivaa vaik vihaanki kaikkee rekillä tehtäviä juttuja, mut muuten se on tosi kivaa ja alanki käyä siel vissii tästä lähtie kerra viikos. En siis alota mitää uutta harrastusta vaa se o vaa reeniä yleisurheiluu varte:-) Saatii kans koulukuvat mut näytin niis niin järkyttävältä (kertokaa joku mite voi saada koulukuvat onnistumaan!!?!) et en tuu muute koskaa julkasee niitä minnekkää:-D Otettii myös kaverikuva mut sekin oli niin jäätävä, sillä vaik pyyettiin et halutaan jotenkin erikoinen, niin se kuvaaja laitto meiät seisoo tyhmän näkösesti vierekkäi ja viel lattia näky tosi rumasti siitä kuvas. Päätettii sit et otetaa mieluummi ite kuvat meiä porukasta nii tuleepa paljo luonnollisempia ja kivempia ku ne:-D
Tänää tehtii Ninnin kans jällee Lost-maraton Ben&Jerry's-purkin ja karkkipussien kans ja eka kausi melkee katottu! Iha huippu sarja oikeesti. Oon ny vaa iha puhki et täs nää päivän asukuvat ja meenkin täst varmaa melkee saman tien nukkuun, öitää:)!

32 kommenttia:

 1. BEAUTIFUL PICTURES ♥,you are very cute! :*

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja lost on oikeesti ihanparas, varsinkin ne ekat kaudet!! :)

  VastaaPoista
 3. Toi huppari on kyllä ihana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti paljo, itekki tykkään siitä!:-) voin kyl suositella tilaamista kun toi on ny alennukseski ja ilmanen postitus:)

   Poista
 4. Ihania kuvia, oot super kaunis! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Anonyymi5.10.13

  mistä katotte sitä lostii? vai onks teil jommal kummal se kausi dvdnä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. multa löytyy kaikki kaudet dvdnä:-)

   Poista
 7. apua upeita kuvia taas :)!!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi5.10.13

  Ootko tos telinevoimistelus harrasteryhmäs? :) Ja mitä juttuja teette? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. een tai meiä seural on vaa niiku kerra viikos telinevoimisteluvuoro:) ja siis oon käyny vast ton kerran nii sen perusteel vähä vaikee sanoo mut saatii aika omatoimisesti tehä oman tason mukaa kaikkee renkais ja köysis ja sit rekil tehtii vasta jotai perus kieppei ja sit jotai minkä nimee en muista:-D sit jotai voimisteluu niiku puolivolttei kärrynpyöriä ja trampalla kaikkia hyppyjä yms:-D

   Poista
 9. Anonyymi5.10.13

  Oon miettiny ton hupparin tilausta, mut mietityttää vähä toi onesize, mut sulle se näyttää sopivan niin saanko kysyy et minkä kokosii vaatteita sulla yleensä on?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mulle toi oli kyl ihan sopivan kokonen, ja mul on yleensä kaikki vaatteet s-kokosia. ja veikkaisin et toi hupparikin on suurinpiirtein s- tai m-kokonen:)

   Poista
 10. Joo tiedän tunteen, viime vuotinen koulu kuva näyti hirveälle! Toivon et sama ei toistu tänä vuonna =/

  VastaaPoista
 11. joo no aika harvalla ne onnistuu täydellisesti ku niitä otetaa nii nopeeta:(

  VastaaPoista
 12. Hahah, sama tunne koulukuvien suhteen :/ En oo kyl viel omii kuviani saanu, mutten tiiä haluunko ees :DDDd Ainii ja ihana toi sun huppari! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah no onneks en oo ainoo ku tuntuu et kaikki muut lisää onnistuneita kuvii fb ja oon ainoo jol on nii jäätävää matskuu et sitä ei vois ikinä laittaa mihinkää:-D ja kiitti paljo!:)

   Poista
 13. Mä olin kans viime vuonna Raahen seudussa & Raahelaisessa tetissä! Kysele paljon ja oo aktiivinen: saat siten aika paljon irti tosta tet-viikosta! Mä sain tehdä aika paljon juttuja lehteen, joten toivotaan, et sullaki tulee olemaan kiva ja monipuolinen viikko :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mää muistelinki et luin sun blogist et olit kans siel:) mut joo kiitti vinkistä, uskon et tulee mielenkiintonen viikko ja vaikutti ainaki tosi kivalta tet-paikalta:-)

   Poista
 14. Anonyymi6.10.13

  Voisitteko sinä ja Ninni tehdä sellasen postauksen missä kerrotte miten aamusin laitatte hiuksenne ja miten hoidatte niitä? Se olis tosi kiva ja tää blogi on tosi hyvä ja te ootte niin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu no pittää kattoo ku ite en ainakaa tee mitää kovi ihmeellisii juttui:-D kiitti ideasta ja kiitti paljo muutenkin:-)♥

   Poista
 15. Anonyymi8.10.13

  aamu- ja iltarutiini ois ihana ! teiltä kummaltaki c:

  VastaaPoista
 16. Anonyymi9.10.13

  Millee te käytännössä saatte noita vaatteita blogin kautta? :D Tai siis monis postauksis sanotte et saatte vaattei blogin kautta? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meil on siis yhteistyö choiesin ja oasapin kans eli meil on tili siel sivul ja me saadaa sinne tiety verra rahaa tms mil saadaa tilata sielt mitä halutaa sitä vastaa et me näytetää se tääl linkin kans:)

   Poista
 17. Anonyymi10.10.13

  Kauan oot treenannu seiväshyppyy? :) Tai siis millon alotit? :D

  VastaaPoista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On