AUTUMN PLAYLIST

IMG_4399 oh IMG_4371 IMG_4404-horz IMG_4367 Oon täs pari päivää väsänny tänne sellasta chilliä syksystä soittolistaa, ja tässä se sitte ois. Oon löytäny huipun 8tracks-sovelluksen, jota voin ehottomasti suositella kaikille, sillä sielt oon löytäny paljo uutta musaa ja tageilla löytää biisejä just siihe tämänhetkiseen fiilikseen. Nää biisit toimii mulla ainakin kokeisiin lukiessa, aamulla ku meikkailen, ku kävelen ulkona koiran kans tai iha muute vaa chillailessa:-) Voisin tehä vielä enemmänkin tällasia soittolistoja, kun vaan tulee aikaa ja inspiraatiota siihen. biisit: the belle brigade - sweet louise, lorde - royals, ed sheeran - autumn leaves, relient k - be my escape (acoustic), san cisco - awkward, lorde - love club

Mää oon saanut panostettuu viime aikoina onneks vähä enemmän kouluun, ja fiilis oliki aika huippu ku viime matikan kokeesta pamahti 10-. Oikeesti, oon viimeks saanu matikasta kympillä alkavan numeron varmaa kolmosluokalla:-D Äiti tilas mulle kans viimein sellasia piilareita, mitä voin käyttää melkee koko aja, koska mul on nykyää vaa kertakäyttösiä ja siks joudun aina välillä olee lasit päässä. Vihaan mun laseja yli kaiken, oikeesti miks mää vaa en voinu saaha hyvää näköä?!! Eilen oli kans seuran päättäjäiset, ja siel oli iha kivaa:-) Sain tänäkin vuonna parhaan 15v urheilijan palkinnon, sit joku sm-joukkue-palkinto ja sit mul oli a-luokan tulos neljässä lajissa nii siitäkin sain viel jonku palkinnon. Koulus oli kans meijän seuralla joku piste mitä olin sit kans pitämässä koko päivän ja seki oli iha jees kun ei tarttenu olla tunneilla, vaik oliki ihan hullun kylmä.
Mulle on kans tullu kunnon innostus voimistelusta! Oon käyny pari kertaa telinevoimistelemas nii aattelin et haluisin varmaa alkaa voimistelemaan iha niiku "oikeesti" jossai sillee harrastuksena:-) En vaa sitte oikee tiiä et minne menisin ja sit en tiiä oikee oisko sit pokkaakaan mennä mihinkää ku en tunne ketää ja ku en sit tiiä pärjäisinkö yhtää:-D Mut en tiiä voisin varmaa kattoo täs jos saisin kerättyy rohkeutta vaik syysloman jälkee:-)

Ninni teki kans viimeinkin askin, niin käykää kyselemässä siltä & multa!
TÄSTÄ mun askiin ja TÄSTÄ Ninnin:-)

11 kommenttia:

 1. Nimetön13.10.13

  Ihania kappaleita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo määki tykkään noista paljon :)

   Poista
 2. Nimetön13.10.13

  Missä käyt telinevoimistelemassa:O ja raahen naisvoimistelijoissa voi ainaki ainaki kilpavoimistella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiän yu-seural on joku vuoro mis käyn:D ja joo oon miettiny et voisin mennä naisvoimistelijoihi mut en oikee tiiä et millo siel on reenei ja et mahtuuks sinne enää ja just se ahistaa vähä ku en tunne ketää:D mut aattelin et voisin kattoo tosiaa vaik tän syysloman jälkee:)

   Poista
 3. Kiva postaus ja mukavan kuulosia biisejä : )
  Tää teidän blogi on tosi kiva, piti liittyy lukijaksi! ; )

  VastaaPoista
 4. Noi kappaleet on ihania <3 Ja joo hei, tiedän ton tunteen ku toivoo, että omistais hyvän näön. nimim. 10vuotta silmälaseja käyttänyt :D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittii:) ja joo elämä ois vaa nii paljo helpompaa ääh. Mulla vissii 5 tai 6 v takana laseil :D

   Poista
 5. Nimetön14.10.13

  Voi eii rakastan teiä blogii yli kaiken;o Ja Veera ihana toi paita ! mistä oot ostanu sen(: ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua kiitti paljon<3 ja se on cubukselta! :)

   Poista
 6. Ihana postaus!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On