HOLIDAY

IMG_5149IMG_4818IMG_5002VIIRUUUUIMG_5146IMG_5151IMG_4789SINIIMG_5153IMG_4812PLLHIUTALEKAMUVALKONE Vihdoinki kauan odotettu syysloma! Nää vikat päivät ennen lomaa oli melko stressaavii, mut selvisin sillä ajatuksella että tulevan viikon saan rentoutua nukkumalla myöhään, datailla öisin ilman sitä pelkoa etten sen takia saa itteeni aamulla sängystä ylös seittemältä, nähdä paljon kavereita, herkutella, heittää koulukirjat silmiltä piiloon sängyn alle ja sanoa niille heipat viikoksi (tehty ensimmäisenä ku tänään tulin koulusta kotiin!) ja vaan nauttia lomasta. (-: Tänään suurin osa meijän luokasta oli pelaamas sählyä koulujen välisisä, mutta minä ja yks toinen tyttö meijän luokalta jäätiin rampoina koululle pelaamisen siasta. Ja koska ei ollu järkee pitää normi tunteja kahelle oppilaalle, niin meille annettiin tehtäväks mennä vetämää 7-ja 8 luokkalaisille liikkatunteja. Aamupäivä sitte meni ku selitettiin käsipallon sääntöjä, teetettiin niillä kuntopiiriä, laskettiin maaleja norsupallosa yms ja loppupäivästä kummatki meni omalle valinnaistunnille eli mun tapaukses saksaan. Aika rento päivä siis ja mielummin mä noin mun loman alotin ku sen mun 8-15 kaikki lukuaineita hirviöpäivän merkeis! Kuiteski saksan tunnil tehtii muka hienot näytelmät ja sit sovittiin Noran kans et tehään tänää jotai koulun jälkee. Mentiin eka kuvaamaan kaupunkii, ulkona näyttää nii kivalta ku ensilumet tuli! Sitte ei kestetty enää sitä kylmyyttä ja lähettiin lämmittelemään heseen ja ostettiin ateriat kuumalla kaakaolla (ja nyt oli tosiaa -1 pakkasta en ees haluu kuvitella niitä -20 pakkasia!) Siinä sit juteltii kaikki maholline läpi ja illasta mentiin vielä meille kattomaan Pretty little liarsia, johon oon Norankin koukuttanu ja matkan varrelta haettiin pussi irtokarkkeja ja pullo mango-guavaa.

Mun piti tosiaa kirjottaa pikasesti vaan sellaset pari rivii, mut menköö nyt vaikka tällee väsyneenä kirjotanki tosi sekavaa tekstiä :-D Tän päivän kuva matskua tuun luultavasti vielä myöhemmi teille jakamaa, nyt en jaksanu vielä muokata niitä ja koska vihaan kuvattomia postauksia niin nuo randomit muutaman viime päivän ajalta saa hoitaa sitä asiaa. Nyt kuiteski alan mennä nukkumaan koska huomenna mun pitäs mennä 4-5 tunniks istumaan parturiin öitää!

24 kommenttia:

 1. Hyvää syyslomaa!:-) Tosi kivoja kuvia oot saanu otettua, jälleen kerran.♥

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanat kuvat !!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat♥
  Ja toi kolmas kuva on jotenkin musta niin kiva :-)

  VastaaPoista
 4. Nimetön19.10.13

  mistä tuo takki on :) ootpa kaunis ja ihana blogi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on jim&jillistä ja se on onlyn takki, kiittii! :-)♥

   Poista
 5. Nimetön19.10.13

  mistä ostit ton pll 2 tuotantokauden, ja paljonko maksoi? :)

  VastaaPoista
 6. mistä toi pipo on? :)

  VastaaPoista
 7. Kiva asu! Muutenkin täydellinen postaus!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Nimetön19.10.13

  ihanii kuvia!! :) ootte kummatkin iha sika nättejä omg :D muute tos, ku sul on onkse sit kaakaoo ja sul on siin kermavaahtoo ni onks toi kerma sellasest valmispurkist tyylii ku se pysyy muodossaan,meinaan et jos tekee koton kermavaahtoo ni eiks se sit lösähdä sillee?? XDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ihana kommentti! ♥:''D kiitti paljon ja joo se on valmispurkista:D

   Poista
 9. ihanii kuvia! ♥

  VastaaPoista
 10. Kivoja kuvia&hyvää syyslomaa! :) Itselläni loma on jo lopussa... D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no joo mullaki alkaa ny jo olee lopus ): ois voinu olla pitempiki loma!

   Poista
 11. Nimetön21.10.13

  Ihania kuvia ! :) Haha , itelläki on nyt loma , i like ! Iha tämmöne random kysymys, mitä oot aatellu toivoo joululahjaks ? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti paljon! ja en oo oikeestaa viel aatellu, varmuudel ainaki ennakkotilaan kolmannen kauden pll:ista, rahaa, paljon karkkia ja ehkä sellasen pikku fisun kännykkään :-)

   Poista
 12. Nimetön28.10.13

  Upeita kuvia. :) ♥♥♥

  VastaaPoista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On