INDIEDAYS INSPIRATION

IMG_2950idIMG_2909 INDIEDAYS INSPIRATION
Saatiin jonkin aikaa sitten mahtavan viestin meidän sähköpostiin, nimittäin meidät kutsuttiin mukaan Indiedays Inspirationiin. Oltiin molemmat tosi yllättyneitä ja meille on ihan valtavan suuri kunnia, että meidät on valittu tähän mukaan. Ollaan tiedetty Indiedays Inspirationista jo jonkin aikaa ja saatu siitä tosi hyvä kuva, ja siksi arvostetaan tosi paljon, että just meidän blogi halutaan mukaan.

Joku varmaan miettii nyt, että mikä tää juttu oikeen on? Indiedays on siis Suomen johtava blogiportaali ja sillä on viikottain yli 200 000 lukijaa. Indiedaysillä voi seurata 30 Indiedays-blogia sekä 300 tarkkaan valittua Inspiration-blogia. Täältä voitte käydä katsomassa ketä muita on mukana yhteisössä ja täältä löydätte meidän blogin sivun:)

Meidän blogi eroaa kuitenkin siten Indiedays-blogista, että se löytyy tuttuun tapaan täältä Bloggerista ja meidän postauksia voi seurata samaan tapaan kuin ennenkin. Meidän blogi vain kytketään Indiedaysiin ja postaukset ilmestyvät blogiportaalin sivuilla. Muutenkaan tän blogin sisältö ei muutu ja me höpötetään tänne omiamme ihan samaan tapaan kun ennenkin, tänne vain saattaa ilmestyä lähiaikoina sivupalkkiin Indiedays Inspiration-banneri:-)

Iso kiitos kuuluu meidän lukijoille!! Teitä on Bloggerissa, Bloglovinissa ja Blogilistassa tällä hetkellä lähes 800 ja se on jo paljo. Te innostatte meitä postaamaan ja keksimään kaikkee uutta tänne ja suurimmaks osaks teidän takii me ollaan jaksettu blogata innokkaasti kohta 3 vuotta:-) Kiitti hirmusesti!

N & V

18 kommenttia:

 1. Anonyymi9.7.13

  tää nyt ei liity tähän indiedays juttuun ollenkaan, mut veera oot paljon kauniimpi hiukset auki ku kiinni !! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei:-D mää tykkään mun hiuksista auki oikeestaan vaan jos kiharran tai suoristan ne ja siin on sen verran hommaa et kesäl ne meinaa vaa päätyy aika helposti vaa kiinni:/

   Poista
  2. Anonyymi9.7.13

   aa sie suoristat, sit mä ymmärrän, koska itekki piän hiuksii auki vaa jos suoristan ne :DDDd lainehtivat<3

   Poista
  3. Joo sama juttu:D!

   Poista
 2. Vou vähä siistiä, onnee!(:

  VastaaPoista
 3. Anonyymi9.7.13

  ninni tosi hyvi sopii sulle toi turkoosi paita :)

  VastaaPoista
 4. Onne tosi paljon! Tää ei ollu tarkotus olla mikään negatiivinen juttu, mutta oon huomannu, että kun etsin googlesta linkkaa blogisi -postauksia, huomaan että jompi kumpi teistä on linkannu tän blogin niihin postauksiin. Mietin vain, että teillähän on jo aika paljon lukijoita, niin miksi tarvitsee mainostaa lisää? Tää on vaan mun mielipide, enkä tarkoita tällä pahaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on vaa kiva osallistuu sellasiin koska siten moni löytää meidän blogin ja jos meidät valitaan niin se saa mut hirmu iloseks:) kiitti!

   Poista
 5. Upee paita ja onnea hurjasti!:)

  VastaaPoista
 6. Hei onnee tosi paljo!:)

  VastaaPoista
 7. Vautsi tekin pääsitte! Oli kyllä itellekkin tosi iso ylläri saada kutsu sinne. :'D Hämmentävän kivaa kyllä kieltämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää kattoinki tänää et säki olit päässy, vautsi myös sulle!(: Hah mullaki tais olla ilme näkemise arvone ku veera soitti ja kerto kui meijät oli kutsuttu :D

   Poista
 8. Kuin siistiä!! onnee hirveesti teille! :)

  VastaaPoista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On