SEIVÄSKARNEVAALIT 2013

DSC_0054 DSC_0052 DSC_0063 DSC_0047 DSC_0071
DSC_0128 DSC_0132 DSC_0136 DSC_0174 DSC_0158 DSC_0092 DSC_0186 DSC_0105 DSC_0079 DSC_0179
Olin siis viime torstaista sunnuntaihin Somerolla seiväskarnevaaleilla ja oli tosi kiva reissu:-) Me lähdettiin jo keskiviikkona ja ajettiin Tampereelle, sillä meiltä on niin pitkä matka niin lähdettiin jo päivää aikasemmin. Matkaan meniki tosiaan se 7h, kun ajettiin Raahesta Tampereelle. Jouduttiin kyl ajamaan vähä hitaampaa, kun iskällä oli vene mukana, sillä sil oli mun leirin aikaa jotkut sukelluskalastuskisat mihin se meni toimitsijaksi. Joka tapaukses me tultii illal Tampereelle ja mä kävin muutamat kaupat läpi. En löytäny kyl juuri mitään/ raaskinut ostaa sillä säästän mun rippirahoja viel. Ostin vaan yhden paidan jonka löysin Bikbokilta alennuksesta:-) Tampere on ihana kaupunki ku siel on jotai elämää iltasinki, toisin ku Raahes, mis näkyy vaa puistois pari juoppoo hah.
Aamul sit iskä jätti mut Somerolle ja mulla oli heti sit kisat. Ne meni iha kohtalaisesti, ois voinu kulkee paremminki mut iha oman typeryyden takia sit vähä pilasin sen kisan:-D Laitoin nimittäi mun merkin yli metrin väärään kohtaa ja siks meni iha turhaan hyppyjä sen askeleen kans häsläämiseen. Pääsin mää kuiteski 3metrii, mut jäi silti vähä harmittaa:(
Ite leiril oli tosi kivaa. Mää selvisin jopa telinevoimistelusta jotenki vaik se ei todellakaa oo mun juttu:'D Muutenki reenaaminenkin oli kivaa vaik ite hyppäämistä ois voinu olla enempi. Vapaa-aika oli kuitenkin parasta ja oli tosi kiva tutustuu uusiin ihmisiin. Siel oli myös uus uimahalli mis käytiin pari kertaa uimas  ja kerran käytii pizzalla kans:-) Mul tosin vähä niinku unohtu et mul oli kamera mukana ja kuvii ei tullu oikeestaa otettuu ku iha vikana iltana ja suurin osa niistä oli aika sekavia:-D Oli joka tapaukses huippuu ja mulle tulee varmasti kova ikävä kavereita sieltä ja en malta oottaa talvikarnevaaleja!
Sunnuntaina mul oli taas kisat ja niis hyppäsin 310 ja olin kolmas. Ne kisat meni ihan hyvin ja harmitti ku välil se 320 tuntu oleva tosi lähel:-D Nyt oon kuitenkin tääl kotona ja kiva käydä viel parit reenit ku motivaatiota tuntuu just ny löytyvän. Viikonloppuna mää lähen sit taas Joensuuhun SM-viesteihi:)

6 kommenttia:

 1. Anonyymi3.7.13

  miten laitatte nää kuvien välit näin pieniks?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi4.7.13

  Millä muokkaus ohjelmalla teette bannerinne?

  VastaaPoista
 3. Hahaha <3 mä haluun takas somerolle ! :)
  -Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki!! Ikävä teitä :'( ♥ en jaksa oottaa talvikarnevaaleja:D

   Poista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On