CRETE PART.3

lipton&kitkat nam!Tästä lähtee kuvia kolmannelta lomapäivältä! (-: Tuollonkin mentiin melkeempä heti herättyä aamupalalle ja sieltä oikeestaan suoraa altaille. Aurinko paistoi heti aamusta hirmusen lämpimästi ja taaskin mä pääasiassa uin siellä. Välillä vaan kävin muutaman kerran loikoilemassa suunilleen niin kauan, että olin kuivunut kauttaaltaan hiuksia myöten. Ja jossain melko alkuvaiheessa tuli niin jano että kävin ostamassa sieltä hotellin minimarketista tölkin persikkajääteetä joka oli muuten aivan ihanaa ja sen kans Kitkattia josta en oikee saanu kaikkea iloa irti koska siinä helteessä se suli hetkessä.
kisumisuticecream valikoimiikaupunkiiisinisen nallen talolandebenandjerryallasJoskus ehkä kahen aikoihin lähettiin käymään kävelemässä siellä hotellin lähistöllä. Mentiin tällä kertaa vähän kauemmaks mitä oltiin aikasemmin käyty. Siellä oli kivoja maisemia kun mentiin vähä niinku kävelee ylös päi saarta. Ja lisäks siellä oli tosi paljon paikkoja, josta sai Ben&Jerrysiä nams tuliha niitäki pari kertaa reissun aikana syötyä! Sitten kun ei päästy enää käveleen ylemmäs koska tiet alko meneen huonoksi niin mentiin jotai pikkupolkua pitkin siihen "päätielle" jonka varrella olikin suurin osa kaupoista. Bongattiin sitten sellanen kala hoitola tai miks sitä nyt kutsutaankaan ja olihan se pakko lähtä testaamaan.
jäiks wonderfish spamä fisuhoidosompa ällö kuvafisu hoitolasssaJos joku ei tiennyt niin toihan on siis sellanen, jossa jalat laitetaan tollaseen altaaseen jossa on tollasia hampaattomia pikkukaloja jotka näykkii. Sen pitäs siis auttaa kuiviin jalkoihin tai johonki kovettumiin, eikä mulla ollut sillon ainakaan kumpaakaan ja toi oli mulle enemmänki siedätyshoitoa, koska pelkään kaloja niinku viime lomapostauksessa taisinkin jo mainita. :D Meillä oli silleen et jalkoja piettiin tuolla altaassa 20min ja sen jälkeen oli vielä noin 10min kestävä jalkahieronta jossa se levitti siihen jotain tosi hyvän tuoksusta voidetta joka pehmens jalkoja ihanasti. Ja sen verran vielä tosta paikasta jossa käytiin, sen nimi oli siis Wonderfish Spa ja se oli mun mielestä tosi kiva paikka. Se oli tosi siisti ja selvästi ihan uus paikka. Ja nähtiinkin reissun aikana useampi tollainen kalahoitola ja tuo näytti niistä selvästi parhaalta ja hygieenisimmältä! Tuolla oli siis tosi hyvä se hinta-laatu suhdekkin  ja henkilökuntakin oli tosi ystävällistä ja muutenkin tosi mukavia. (-:
milka cookiesSen jälkeen käytiin meijän huoneella hiukan levähtämässä ja kahvittelemassa (tai no mä join limsaa vihaan kahvia! )-: ) ja maistettiin tollasia söpöjä cookieita, joissa oli Milkaa seassa ja noi oli niiin hyviä!♥ Nyt ku katon tota kuvaa nii toivon, että oisin ostanut noita pari pakettia sieltä ja tuonut tänne kotiin ja just nyt voisin vaan ottaa sellasen paketin esiin ja syyä ne.
ylös ulos ja biitsilletuulitukka♥lol säälittävä yritysmissä 6-packTossa muutamat otokset rannalta. Vasta tuollon kolmantena päivänä menin uimaan ensimmäistä kertaa tonne mereen, josta oon kyllä vieläki vähä kummissaan. Sitä ennen olin vaan käveleskellyt hiekalla ja antanut aaltojen huuhtoutua mun jaloille tai kahlannut. Tuo merivesi oli kans ihanan lämmintä, lämpimämpää kun hotellin altaassa ja siellä oli mahtava sukellella, snorklata ja muutenki uiskennella aallokon joukossa. Ainoo asia joka teki siitä ei nii kivaa oli se veden suolasuus koska väkisilläki niissä sukelluksissa yms. mun hienoissa tempuissa sitä meni vähän suuhun ja ei ollu todellakaan mitää hyvää! :D
neon shortsitSitten kun tultiin uimasta, mentiin taas huoneelle ja tällä kertaa vähän laittautumaan, koska päätettiin lähtä syömään ravintolaan sinne hotellille, jossa oltiin viimeksi Kreetan reissussa. Varsinkin meijän äiti ihastu viimeks siihen paikkaan kovasti eikä ollut kaukana ettei tollakin reissulla menty sinne hotelliin, mutta koska oulusta ei ollut lentoja aurinkomatkoilta tai jotai muuta tollasta en nyt muista mitä niin ei päästy sitte sinne. Ja koska se hotelli sijaitsi Malemessa lähellä tota Agia Marinaa missä me oltiin nyt niin otettiin vaan taksi ja lähettii. Se taksi matka oli aika jäätävä koska se meijän kuski meni ihan hirveetä vauhtia ja niinku Kreikassa tuntu olevan yleistä eittei liikennesäännöistä ollut juuri tietoakaan tai niistä ei pahemmin välitetty ja välillä jopa pelotti olla siellä kyydissä! Kuiteski meillä oli tosi mukava vanha mies kuskina joka heitti koko matkan iskän kans jotai  läppää ja se hurja puolen tunnin ajomatka hurahti tosi nopsaa. (-:
taksin ootteluukattoikkunataikuputaijokuKun se taksi jätti meidät sinne hotellin viereen ihan sen baarin eteen nii oli vaikee olla hymyilemättä kun näin sieltä baarista ne baarimikot Miken ja Andreaksen, niiden hämmästyneet katseet ja huomas selvästi kun ne katto koko porukkaa tosi tarkasti. Ja voi sitä huutoa kun ne tunnisti meidät  melkeempä heti ja ne oli ihan innoissaan kun tuotiin niille kirjekuoressa muutama valokuva siitä kun viimeksi oltiin siellä ja ne höpötti yhtee äänee "ihania ihania muistoja voivoivoi ihana ihana upea muistoja tuossa koko iso perhe koolla ja tuossa ihana prinsessa joka palasi (mun pikkusisko)!!" Ja ne siis tosiaan osas Suomee melko hyvin jos joku ei sitä tosta vielä tajunnut. :D Sitten mä huomasin kun siihen sattu tulemaan kuva missä minä näin ihan kunnolla, koska kummatkin nosti katseensa yhtä aikaa ja tuijotti mua hetken ja sano kui musta oli tullut aaaikuinen nainen, hyvin niillä oli Paula Koivuniemi hallussa! :D Kieltämättä oon muuttunut siitä kutosluokan lopusta ja siitä pikku tytöstä jolla oli aina turhanki värikkäät vaate yhdistelmät ja olkapäille yltävät ihan tummanruskeat hiukset ja otsis. Olin aika jäätävä ilmestys varmaanki! :D  No nyt vähä harhaudui aiheesta mutta siis se oli nii mahtavaa ku ne kummatkin muisti vielä tarkemmin kun minä monia juttuja siitä kun oltiin siellä. Niinku esim että viimesenä iltana ne kirjotti mun serkun kädessä olleeseen kipsiin ja muisti vielä senkin mitä ne siihen kirjottivat! Ja sen kun ne sekotti mun enon vaimon nimen aina toiseen ja se oli tosi big katastroof. :D
peach juiceHeti sen meijän jälleentapaamisen jälkeen mentiinki sinne sen hotellin ravintolaan, joka todettiin viime reissussa ihan mahtavaksi ja syötiinkin siellä sillon melkeempä joka ilta! Sekin oli ihan entisellään tarjoilijoita ja tuota ihanaa persikka-mehua johon rakastuin viimeksi myöten. Sielläkin huomas että se tavallaan päätarjoilija tunnisti meidät kun hymyili siihen malliin ja kysyi heti mun pikkusiskolta ottaako se taas lihapullia joita se söi viimeksikkin lähes joka kerta. Se ravintola on tosi viihtyisä, ruoka ihan älyttömän hyvää ja palvelu tosi nopeaa ja ystävällistä joten voin lämpimästi suositella, jos joku sattuu lomailemaan ton kyseisen hotellin lähellä!
jälkkäriiparhauttaAinoa asia joka siellä oli muuttunut oli jälkiruoka. Sillon kun me oltiin siellä viimeksi niin ne toi sellaisia valtavia lautasellisia tuoreita hedelmiä, leivoksia, hyytelöä, suklaamoussea, brownieta yms. ja nyt sinne oli tullut sellanen iso jälkiruoka pöytä josta sai hakea kaikkia ihanuuksia aina suolasista ja makeistakin leivoksista erilaisiin jäätelöihin ja vaikka oisin halunnut maistaa mahollisimman monia en jaksanut maistaa puoliakaan koska niitä vaan oli niin paljon! 
teki mieli hypätä tonneKun oltiin kaikki syöty ittemme ihan ähkyyn niin lähettiin vähän kattelemaan sitä hotellialuetta ja sen lähistöä ja kateltii oliko sinne tullu mitään uutta. Sitten kun alko jo hämärtämään mentiin takasin sinne baariin. Siellä oli sillon karaoke meneillään ja hah Mike ja Andreas oli vähintäänki yhtä mahtavia ku muistelin! Koko ajan tuli jotakin juttua tai ja en ymmärrä miten ne jaksaa olla joka kerta  siellä niin pirteinä ja muutenki ne oli ihan parhaita. :-) Ja siinä karaokessa ei ollut muuta kun suomalaisia lauluja koska se hotelli oli muutenkin suomalaisten suosiossa eikä siellä oikeestaan muun maalaisia näkynytkään ollenkaa.
ihku lasten alkoholito drinksuHaha tyksittekö mun coolista lasten mehu drinkistä?  

Tähän nyt tuli aika paljon ylimäärästäkin tekstiä. Ompahan vähän vastapainoa niille mun normipostauksien muutaman rivin tekstipätkille. Mut toivottavasti tykkäsitte ja lisää on vielä tulossa! (-:

24 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! Toi kala juttu missä jalat laitetaan altaaseen oon itekki käynyt sellaisessa. Teillä on muutenkin tosi kiva blogi. Liityn lukijaksi. Ois kiva jos voisitte kurkata mun blogiin.Kommenttia saa laittaa.😊


    jonnskuvalokuvaa.blogspit.fi

    VastaaPoista
  2. ihana postaus!! :) oltiin kans katrin kans sillon kreetalla tos maleme imperial hotellis ja se oli niin kiva paikka ja mike ja andreas ihania!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kovasti! (: joo muistelinki nähneeni joskus jotai teiän lomapostauksii just tuolta :D mut niimpä määki tykkäsin siitä ja ne oli ihan parhaita! :D♥

      Poista
  3. Tosi kiva postaus! :)

    http://jasmiinanlife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. oiku ihana postaus :) niinku tiiaki jo kommas nii oltiin kans tuolla pari vuotta sitten ! :D ne mike ja andreas on oikeesti niin huippuja haha :D kiva kuulla et millasta siel on nykyää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti hirmusesti! Ne oli mahtavia ja se oli muutenki muuttunu melko paljo sinne oli tullu esim joku tenniskenttä, iso leikkialue ja kokonaa uus allas! :D

      Poista
  5. Anonyymi29.7.13

    millä nää on muokattu ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näis melkeempä kaikis on käytetty Picasaa ja Picmonkeytä (:

      Poista
  6. Anonyymi29.7.13

    mikä tuon hotellin nimi on missä olitte sillo aikasemmin? (: ihania kuvia!

    VastaaPoista
  7. eikääää oon ollut just tuossa hotellissa pari kesää taaksepäin ja syönyt tuossa ravintolassa! haha :-D

    VastaaPoista
  8. Ääää!! Aivan ihanan näköstä :)) toi on siis Kreikassa Agia Marina? aivan ihanan näkönen, tonne kyl mieki haluun :)
    Mikä ton hotellin nimi oli missä te olitte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihanaa siellä olikin! joo Agia Marinassa oli, hotelli oli siis Isida (:

      Poista
  9. Anonyymi30.7.13

    Olin sama´s hotellis! :) tos jos oli noi ''kupolit''xD ravintolan ja baarin pääl! :D Iha mahtava hotelli, baarimikotki puhu suomee ;DDD maleme imperial, haluun takas! :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Määki tykkäsin kovasti! Nyt ku kävin siellä nii oikeestaa koko henkilökunta osas ainaki vähä suomee :D

      Poista
  10. I H A N A P O S T A U S !

    Emmu
    http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  11. Bloginne on valittu viiden parhaan joukkoon "linkkaa blogisi" kisassa. :)
    Liityin lukijaksenne.

    www.venlanloki.blogspot.fi

    VastaaPoista
  12. Anonyymi30.12.13

    hassuu muaki sanottii tuolla prinsessaksi ja sit aina just noita samoja juttuja :D ei vitsit kivoja muistoja ja toi jälkiruokapöytä on ehkä paras ikinä!

    VastaaPoista
  13. TALONMIES14.2.15

    KUTITTIKO JALKOJA VIELÄ KALAHOIDON JÄLKEEN? :)

    VastaaPoista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On