KUUKAUDEN SUOSIKIT JA PARIT OSTOKSET

Ootte varmaa huomannu, että Veeraki teki tälläsen "kuukauden suosikit" postauksen videon merkeis jonki aikaa sitte. Meiän oli tarkotus julkasta nää alunperin yhesä postauksessa ettei tulis montaa tällästä putkee, mut koska en saanu aikaseks tehä tätä ja Veera oli jo tehny videon nii tää ny tulee tällee.

Elikkäs yleensähä nää on jonku tietyn kuukauen suosikkeja, mut mulla nää koskee ehkä enemmä koko syksyä.

IMG_0120 Eka nää kosmetiikka lempparit. En oo ikinä ollu mikää huulirasva-addikti, mut täs viime aikoina musta on tullu aika pahaki sellanen! Ehoton lemppari on toi pinkki eos ja hyvinä kakkosina baby lipsit, joita oonki käyttäny lähes päivittäi sen jälkee ku sen ekan kerran ostin tälläsen ku niitä tuli Suomee. Ja mun vs tuotteista toi body lotion tuoksus love spell on ollu tänä syksynä tosi kovas käytös ja ostan varmasti tossa samassa tuoksussa myös sellasen body mistin kuha ne mun entiset loppuu! Oon tykänny myös tosi paljo tosta mun korallinpinkistä Choiesilta saamasta huulikynästä,(klik) mut se on niin räikeen värinen että varmaan jää talven tulles vähemmälle käytölle.

IMG_0307Viimeks ku olin kampaajalla mun kampaaja suosittelin mun hiuksille tätä tuotetta ja oon iha rakastunu! Mun hiukset on siis luonnonkiharat ja siks aina tosi pörröset. Tää silottaa ja hoitaa hiuksia tosi hyvin ja vähentää sitä pörrösyyttä. En tarkallee tiiä tän virallista nimee, mut se on vähä niinku perus hiusöljyt, mut se sisältää silkkiä ja ei ainakaan mulla jätä hiuksia nii rasvasen tuntosiks ku jotku öljyt. Tän hinta kyl vähä kirpas mut tää on tosi riittosaa ja tästä on iso apu, joten oli todellaki joka sentin arvosta! IMG_0305 Mun ehottomasti lemmpari puhelimen kuoret täs viime aikoina. Nuo pinkit "timantti"kuoret on ollu mun lempparit siitä asti ku viime keväänä ne ostin. Noita perus pinkkejä taas oon käyttäny melkeempä joka päivä siitä asti ku Nora lahjotti ne mulle ku se ite osti 5s eikä noi kuoret enää sopinu sen puhelimee.IMG_0306 Nyt ku aletaan siirtyy talvee ja pia on joulu nii tottakai oon polttanu taas tosi paljo kynttilöitä. Noi Bolsiuksen kanelin tuoksuset ja Ikeasta  ostetut polka-karkin ja vaniljan tuoksuset on mun mielestä aivan ihania!lol tee Niinku joka syksy, oon alkanu juomaa teetä ihan älyttömästi. Tota Clipperin valkosta teetä on menny vadelman makusena nyt tosi paljon. Mun on pakko myöntää että tossa toisessa teesä en tykänny tosta mustaherukan mausta, nii en oo sitä juonu nii paljo mut otin tän kuvan ennen ku olin ees maistanu sitä enkä muistanu alkaa enää kuvaamaan tota toista teetä ilman tota nii ingooratkaa se :-DIMG_0323 Tääpä ny ei taija paljo selittelyi kaivata, jokanen joka on skyr:rejä maistanu tietää kui taivaallisia nuo on! Varsinki just toi mansikka, vanilja, ananas ja kiivi on mun lemppareita ja voisin syyä noita vaikka monta päiväs ja nää on iha täydellisiä välipaloi.

IMG_0319IMG_0311IMG_0317Ja sittepä päästää niihi ostoksii eli keskiviikkona kävin koulun jälkee ostaan mulle noi valkoset varrelliset conssit vähä niinku talvikengiks., koska oon tosi nirso kenkie suhtee enkä iteasias tykkää oikee mistää talvikenkämalleista :-D Ja nyt ku talven ajan kulen kouluun bussilla nii ei mulla ees ois mitäää kovin isoo tarvetta millekkään -30 olosuhteisii sopiville kengille ku mun pitää vaa kävellä kodin, pysäkin ja koulun väliä. Toinen ostos oli uus Tangle Teezer vanhan huonokuntosen tilalle ja samalla päätin testata noita Invisibobble- pompuloita, kun siellä kaupassa oli sellanen yhteistarjous noista. Mun mielestä toi harja on varsinki tosi sulosen värinen!

Ja tällee loppuu anteeks TAAS tää mun hiljaiselo täälä, ei oo ollu oikeesti yhtää motivaatioo eikä pahemmi aikaakaa postata. Ja hiljasuus jatkuu vieläki koska pia on koeviikko mut sen jälkeen haluisin iha tosissaa alkaa taas panostaa tähänki! 

5 kommenttia:

  1. Anonyymi16.11.14

    http://salmonofcapistrano.com/ :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi17.11.14

    Mistä oot ostanu ton vs body lotionin? miltä se tuoksuu, kannattaako tilaa? :) ja mistä nuita eos huulirasvoja saa?:) /kiitti jos vastaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ton oon ostanu hanian lentokentältä ja se tuoksuu persikalta ja kirsikalta eli ainaki mun mielestä tosi hyvältä! Ja ite ostin kicksistä mut oon nähny ainaki sokoksella nuita kans :-)

      Poista
  3. Ihana postaus! Tosi raikkaat kuvat jotenki♥ :-)

    VastaaPoista
  4. Ihanan värinen harja :)

    VastaaPoista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On