HOW I CURL MY HAIR


Täs siis videoo miten kiharran mun hiukset. En tosiaa väitä et olisin jotenkin hyvä, mut tällä taval mää ite aina teen:-) Tää oli itse asiassa vasta toka kerta, kun kokeilin tota mun uutta kiharrinta, joten mun hiuksiin saatto jäädä jotain suoria osioita ja poltin näpitkin pari kertaa, joten ignooratkaa se:) Älkää muuten kysykö multa enää et miksi Ninni ei postaa, sillä oon jo vastannu siihen nii monesti ja syy on siinä et sil on ollu kiireitä ja netti ei oo toiminu. Se kyl postaa sit ku ehtii ei hättää. Ja kiitti muuten kaikille jotka on tullu kikkailee mulle. Teijän kaikkie kans on ollu hirmu kiva jutella:-) Mulle saa siis aina kikata eli nimi on veeranniina.

Ne mun kisat siel Kajaanis meni muute iha hyvi. Meijän joukkue voitti sekä 4x100m viestin, että aitaviestin. Itellä jäi varsinki kiva fiilis siitä satasen viestistä, kun tuntu et kerranki ootin tarpeeks kauan siinä vaihdosa:-) Myös mun oma satanen suju iha hyvi ja olin siinä kolmas ajal 13.60 et iha tyytyväinen oon vaik uskon et pystyn mää viel tota aikaa parantaaki. Oli kans kiva nähä siel kisois Pihlaa pitkästä aikaa ja toivottavasti nähää viel tänä kesänä:)

18 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus tää! (: Muute mikä kiharrin toi on? Etin jotain hyvää kiharrinta ja toi vaikutti tosi hyvältä kun kihars sun hiukset ainaki tosi hyvin! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: se on remingtonin pearl wand muistaakseni. Ja mää kyl suosittelen ku täl on ainakin omasta mielestä tosi helppo jo nopee ja helppo kihartaa:)

   Poista
 2. apua sulle sopii ihan sika hyvin kiharretut hiukset toisinko mulle... :D mut mikä toi biisi tos videos on :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittii (: ja se on megan&liz - boys like us

   Poista
 3. Bloginne on valittu linkkaa blogisi-postauksen 'tuloksien' yhdeksi parhaimmista blogeista! :)

  http://emiliasophiaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinki jo kommentoimas mut kiitti viel:)

   Poista
 4. Anonyymi22.6.13

  teil on tosi kiva blogi:-) mulla olis yks kysymys liittyen blogin ulkoasuun: miten tekstin ja kuvan saa samaan tasoon?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti!(: ja ollaa muokattu se mallin suunnittelutyökalusta:-)

   Poista
 5. Löysin tän blogin just ja luin teidän vanhoja postauksia melkein tunnin :D! haha. Mut tosi kivoja kuvii ja ootte molemmat todellatodellatodella kauniita! :) Saitte juuri uuden lukijan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei meiän vanhat postaukset ei oo mitää parasta a-luokkaa:-DDD mut kiitti tosi paljo ja kiva et tykkäät!:)

   Poista
 6. Sopii sulle tosi hyvin noi kiharat :)! Oon miettiny että tollane sauvakiharin(ko) ois tosi kätevä.. mistä toi sun on :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti paljo!:) ja se on tosi kätevä:D en vaa tiiä mistä se on ku äiskä osti sen mulle:/

   Poista
 7. Uui loysin teidan blogin sattumalta ja jain heti koukkuun... :D Teil on sairaan kivoja kuvia ja jontenkin inspiroiva tunnelma :) Ja BLOGIN NIMI, eeeika, kuin ihana! :D

  http://anna-secrets.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Heeeei meijänki koira on pihis!! :D btw ensviikol nähää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa mää oon miettinykki et onks se ku se on nii saman näköne:D ja joo sit nähää!! (:

   Poista
 9. Anonyymi29.6.13

  oon ettiny ite jotain hyvää kiharrinta ja toi vaikuttaa hyvält mikä sul on (: ite kun kiharran hiukset niin ne ei pysy oikeesti kun ehkä tunnin :d niin kuinka kauan sulla pysys noi kiharat ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aika hyvin mul pysyy ku vaan laitan reilusti lakkaa:-D ehkä illal ne alkaa sillee vähä "löystymään" mut kyl ne muute pysyy koko päivän!:) ja tiettyhä siihe liittyy myös hiukset, kun sileimmissä hiuksis pysyy vähemmän kun tällasis karheemmis niinku mulla.

   Poista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On