SEIVÄSHYPPYY

nam
Gainomax = maailman paras palautusjuoma ikinä namipytty Maailman hienoin postaus ikinä, pari turhaa kuvaa ja yks seiväsvideo. Mietin pitkää viittinkö ees julkasta mut menköö ny:-D Olin tänään siis mun kauden ekoissa seiväskisoissa ja meni ihan hyvin ku aattelee et koko syksyn ja talven reenit on menny vähä päin mäntyä mun sairastelun ja selkäkipujen takia:( Tuli nyt sentää enkka ja pääsin viimeinki yli 3 metriä! Yritin koko viime kesän päästä tota 3 metrii yli mut se vaa ei menny, mut tänää se sit viimeinki onnistu:') Voitte kuvitella kuin kivalta tuntuu. Ja siis tulokses tuli 3.10. Sit tais loppuu voimat, mut jos tää tästä lähtis taas hyppy kulkeen kun pääsee reenaan ja saa nää kaikki tyhmät flunssat ja kivut pois. Muutenki oli kiva päivä, ja oli tosi kiva kattoo pienempien hyppyjä ku ne oli nii söpöjä niitten pikkuseipäitten kans:-D Eipä mulla muuta heippaa(-:

10 kommenttia:

 1. voi vitsi siistiä! millasta on harrastaa seiväshyppyä:) ja minkä ikäsenä oot alottanu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun mielestä sairaa kivaa koska se fiilis tuola riman päällä on iha mahtava:D ja alotin reenaamaan vasta viime kaudella eli olin sillo 13(:

   Poista
  2. voou! luulin että seiväshyppy pittää alottaa iha nuorena etse ois kauhee vaikeeta:D Raahen yo kenttä on mulle tuttu paikka:)

   Poista
  3. se on tosi vaikeeta:-D mut kyl sen oppii ku vaa reenaa paljo(: ja kuin se on tuttu paikka, harrastaks säki yu:ta vaai?:-)

   Poista
  4. no harrastan hiihtoo nii meillä on ollu jotai testejä sielä ja joskus parivuotta sitte juoksin jonkuverran nii oon ollu siellä viesteissä:)

   Poista
 2. tosi upeen näköstä! toivottavasti saat nyt treenattua et voit sit taas loistaa kesän SM-kisois:) mut mullaki oli ekat kisat täs pari päivää sitte ja ne ei todellakaa menny hyvi... hyppäsin vaan mun viimevuoden alotuskorkeuden:D mut en oo itekkää päässy treenaa kunnolla sairastumisten takii ja muutenki alkaa jalat olla sen verran huonossa kunnossa et ne ei kestä tärähdyksii): mut tsemii sulle treenaamisee ja tee vaa lisää tälläsii postauksia jos on matskuu:) ja onnee uudesta ennätyksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa, toivottavasti saat jalat kuntoon:( mut kiitti tosi paljon ja tsemii sullekki! ois kiva nähä ens kesänä joisaki kisois:)

   Poista
 3. onnee tosta ennätyksetä :) sua oli kehuttu lehessäki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti sara(-: ja joo se lehtijuttu oli iha kauhee häpeän:DD

   Poista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On