FIRST OF NOVEMBER

PA252520 PA252541 PA252560 PA252550 PA252529 PA252554
Heippa taas!:-) Tässä ois kuvia joita otettiin sillon joku viikko sitten syyslomalla. Ninni-painotteista! Ärsyttävää kun toi lumi suli jo pois. Koulussa tänää oli iha perus, äikäntunnilla saatii puheet ja sain kympin ja olin tosi ilonen, sillä en ois uskonu et oisin saanu nii hyvän numeron ku jäädyin iha siinä luokan eesä. Sit me saatiin luettavaksi joku dekkari tai scifi-kirja, mikä on tosi kivaa ku luen nii vähä niin just jees hakee joku kiva kauhukirja illaks. Iltapäiväl sit kävin juoksemasa reeneissä ja nyt dataan ja mul tekee nii mieli Cookie Dough - Ben&Jerryä! En tajuu:D Oon niin köyhä et taian vaa hakee pakkasesta vanilja-Ainoo. Näissä fiiliksis mennää, kivaa torstai-iltaa kaikille:)

9 kommenttia:

 1. Miten flickrin kautta ladataan kuvii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://saara-kissntell.blogspot.fi/2011/11/miten-ladata-kuvat-flickrin-kautta.html (:

   Poista
 2. huhhuh ne ninnin dip dyet on häipyny, en tykänny niistä oikeesti yhtään :D sori :c
  ihania kuvia, ninni on tosi söpö ja hauva on ihana♥ olis kiva saada joku lempivaatepostaus videolla, ja sit joku sellanen video missä reenaatte yu:ta, vaik just jotain seivästä tai jotain ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ne kulu aika nopeesti pois:D ja vähä kiva toi yu-idea! tota lempivaatepostaustaki vois miettii:-)

   Poista
 3. Okei Veera, nyt tulee sulle pähkinä! :D elikkäs, oot auttanu mua nyt vähän noissa muokkausjutuissa, kun oon niissä niin onneton. Monta kysymystä nyt! Miten saan, ettei noi kuukaudet nje tuu kuvien päälle? Miten saan tonne sivuun "tekstiä ja kuvia" Miten saatte noita tietoja alas? Anteeks mä en ihan oikeasti osaa! kiiitos jos yhtään jaksatte auttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos tajusin mitä tarkotat, niin postauksen päivämäärät yms. saa pois kun menee ulkoasu -> sit siinä keskellä lukee blogitekstin niin klikkaa muokkaa-> ja sit otat rastin pois siitä päivämäärästä ja muista mitkä haluut poistaa:)

   Sivuun saa tekstejä ja kuvia lisäämällä gadgetteja, eli ulkoasu-> sit siitä sivupalkin kohdalta klikkaat "lisää gadget" -> selaa alaspäin niitä perusjuttuja nii löytyy kuvat ja teksti ja sielt voi lisätä.

   Jos tarkotat noita kommenttiboksin alaosas olevia tietoja niin ollaan lisätty ne Asetukset -> Tekstit ja Kommentit -> selaa alas ja lukee kommenttilomakkeen viesti, niin sinne voi kirjottaa nii se näkyy tos kommenttiboksin alapuolella:-)

   Toivottavasti autto yhtää:D!

   Poista
  2. Autto, kiitos iahn hirmusesti! :)

   Poista
 4. Veera ekan taisit ymmärtää pikkusen väärin. Voi olla, että vaan mun käyttäjällä menee näin, mut mulla näkyy kun mun tiedot, lukijat nje menis kuvien päälle! Voisiksä käydä kattomassa ja kertomassa, oonko ainoo jolla näkyy noin vai yritnkö korjata D:?

  http://mylifeinmyblog-ona.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa oke joo tajusin väärin:D eli mää saan ainakin noi pois säätämällä leveyksiä eli meet Ulkoasu -> mallin suunnittelutyökalu -> sit joku säädä leveyksiä tai adjust widths jos on enkuks ja sit vaan suurennat sitä blogin leveyttä niin et ne kuvat ei mene siihen päälle(:

   Poista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On