SMILE TO THE WORLD AND THE WORLD SMILES BACK AT YOU

joo tuli talavi joo lumipallero sielä se kököttäää ossiii heart
Heippa kaikille<3 Mulla oli tänää iha jees päivä, päästiin jo yheltä koulusta ja menin suoraa kotii syömää kaikkee hyvää (läski:D). Sit otin vähä kuvia, mut niistäpä ei mitää kummosia tullu. Illallla lähettiin Ninnin kans lenkille ja poljettiin eka pururaalle pyöril. Oli hirvee matka ku tääl on muute sellane loskakeli ja hirvee liukas et olin kaatuu koko ajan ku mun koira Ossi veti mua. Sen kans on oikeesti mahti pyöräillä sillon ku on hyvä keli ku ei tartte polkee ollenkaa! Sit juostii hiihtomajalle ja takasi ja nyt on reipas olo:-) Ja siis kaikki tutut saa lisäillä kaveriks HeiaHeiaan, se on tosi kiva liikuntapäiväkirja netissä, ja saa kyselläkin mun nimee sinne, jos kiinnostaa:) Nyt taian mennä kattoo vähä telkkaria ja sit vähä tsekkailee hissan läksyjä. 

ps. Sori turhat kuvat, teen viel paremman postauksen!:)

10 kommenttia:

 1. mul on heiaheia, nimess??(:
  ++kiva blogi, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kommaan sun blogiin, kiitti!(-:

   Poista
 2. Just kivat kuvat! Hauska postaus :)

  http://www.ellataimi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Tykkään tositosi paljon tästä blogista! Eka lifestyle blogi joka miellyttää. Kuvat on isoja (hehe kerranki..:D) sekä paljon ja tosi siisti toi kappale juttu aina tossa alussa, äh en osaa selittää. Ainut huono puoli oli ehkä se että ei ollut banneria, itse tykkään niistä!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kitti tosi paljon, kiva tällanen rakentava palaute! ja meillä on banneri, se on tos oikees reunas mis lukee unicorn ate my sock, ja me haluttiin jotai erilaista nii päätettii tehä se tohon sivuu(:

   Poista
 4. Anonyymi3.12.12

  Voitko selittää vähä mikä tuo heiaheia on?? Siis onko se ilmanen ja jne... En ymmärrä siitä mitään...:O Kiitti!!Teidän blogi on tosi koukuttava, pakko kattoo joka päivä, että ootteko postannut!:DD Tykkään tästä blogista ja tekis mieli tutustuu teihi, asun tässä teidän aika lähellää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu heiaheia on täysin ilmanen ja se on siis liikuntapäiväkirja:) sieltä näkee sit kaikki sun liikkumiset ja reenit. ja sen voi pitää joko yksityisenä tai sit julkisena kaikille. mut siis suosittelen sitä koska se motivoi paljon reenaamaan!(:

   ja kiitti tosi paljon!(: ooksä täält raahesta vai jostai muualt läheltä?:-D mut saa meihi tutustuu ja tulla moikkaa jos näkee vaa jossai!:)

   Poista
  2. Anonyymi3.12.12

   Siis asun Raahesta about 45 kilsaa tänne etelään :) Mut siis liityn lukiaks, mun blogger tilillä, ilmottelen sitten ittestäni. Muutes minkä niminen oot siellä heiaheiassa? Voisin pyytää sit kaveriks, jos liityn siihen :)

   Poista
  3. Anonyymi4.12.12

   Okkeii :) Pitää ensin opetella vähä käyttään tota pyydän sit kaveriks :D

   Poista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On