turkki part 1

DSCN0191
Meidän lento oli heti aamusta, eli tuli aikainen herätys. Pakkasin viel ihan paniikissa vikoja tavaroita, mut ehin saada sentään kaikki valmiiks,  kun lähdettiin ajamaan puol kasin aikaan Oulua kohti. Mää söin aamupalankin autossa. Matkahan kesti täältä Raahesta sen tunnin ja voi ei kun oli hauska huomata, et kenttä oli täynnä eläkeläisiä, jotka sattui köröttelemään bussilla just samalle lennolle. Joo ei siinä mitään, vietii laukut ja mentii sit oottelemaan konetta. Meidän lentoyhtiö oli Sky Airlanes.
whats the timeee
munkkiiii nami
Mää kulutin aikaa lukemalla lehtiä ja tsekkaamalla Tax Freen ja kuvailemalla vaan kaikkee. Ja menin heti läskeilemään karkkia, munkkia ja limsaa, perusmä.  Siinä meinas jo tulla tylsää, mut päästii kuitenki aika pian koneeseen.
koneessa
määäää!
pilvien päääällä
Hahah istuttiin just siiven kohdalla! Meidän lentokone oli ihan jees, paitsi et siinä ei ollut mitään tv:tä, musiikkia, eikä niinku mitää viihdettä, mut matka meni kuitenkin ihan semi-nopeeta. 
kenttä taas
kenttä
Se lentokenttä oli _iso_! Kun päästiin Turkkiin, siellä oli jo reilusti yli 30astetta lämmintä ja olin onnellinen et mul oli shortsit jalas sillä siellä oikeesti ei voi olla millään farkuil. Meil oli kuitenkin Deturin ilmastoitu bussi, jolla me lähdettiin Antalyan lentokentältä kohti Alanyaa ja meidän hotellia.
nami iha semi hyvii sipsei
Näitä sipsei tuli syötyy parikin pussii viikon aikana ja iha hyvii oli! Ei ollu kyl paljo valinnanvaraa sipseissä, näin koko reissun aikana ehkä kaks tai kolme eri sipsimerkkii. t. pakko saada sipsejä. Matka hotellille kesti reilu 2 tuntia ja siinä oli yks tauko välis mis ostettiin evästä ja vettä. Se vesikin oli paljon pahempaa kuin Suomessa, kun en yleensäkään välitä pullovedestä niin siitä en tykänny yhtään...
kleopatra royal paaalm
aaaamuaurinko!
turkey
^Näköala meidän huoneesta:)
hotelli Meidän Hotelli oli siis Royal Palm - hotelli ja se on ehkä 100m Kleopatra-rannasta. Meillä oli All Inclusive, eli täysihoito joten saatiin syödä kaikkee ja hakee välipalaa ja juomia ilmaseksi baarista. Tykkäsin meidän hotellista, vaik ruoka olikin oikeestaan aina samaa (ja  outoa). Siel oli silti tosi kiva uima-allas ja vesiliukumäet, baari, netti ja kaikki tällaset löyty.

Mut tässä ois eka osa mun Turkin lomasta, en tiedä montako tulee. Tää eka oli nyt vähän kuiva mut pian tulee parempaa kun laitan kuvia itse Turkista!:)

8 kommenttia:

 1. Anonyymi16.9.12

  voi ei, mä oo ollu tuolla samassa hotellissa 3 kertaa!:D ihana paikka<3 tuli kauhee ikävä sinne!:( pakko päästä taas((: varmaan oli kiva loma?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa:D joo se oli tosi kiva paikka!:) joo oli tosi ihana loma<3

   Poista
 2. teillä on haaste mun blogissa :)

  difficultthing-lotta.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. haha oon ollu tossa naapurihotellissa n. vuosi sitten ja saman matkatoimiston matkallaki oltiin ko te:D nyt haluttais kyllä takas..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jännä ku tosi moni on tullu kommentoimaa tota et on ollu samas paikas:D

   Poista
 4. Kappas juu sama hotelli kun meillä, oli tosi hyvä mutta kuten sullaki tossa luki niin ruoka oli hiukan outoa...:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah joo useekin siel vähä valitteli sitä:D

   Poista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On