linkkaa blogisi lempparit!


Sixteen and alive-blogi oli yks meidän lemppareista. Sitä kirjoittaa Julia, jolla on tosi upeita, isoja ja hyvälaatuisia kuvia. Ulkoasu kiinnitti ekana huomion, se on aivan ihana ja me kummatki tykätään siitä hirveesti! :) Tekstiä vois olla vähä enempi, olis ainakin kiva kuulla lisää Julian kielimatkasta Bournemouthiin, mut kuvat kertoo onneksi jo paljon :)

ninni hymyileeee smile!
The Smile-blogissa on mielenkiintoisia postauksia, joita on kiva lukea. Katilla on kivoja kuvia hyvällä fiiliksellä ja tykättiiin hirveesti blogin ihanista koira-kuvista! :) Bannerikin on tosi kiva.


ninni viilaa pilkkua
piece of life- blogia kirjoittaa Milla, joka on tosi nätti ja jolla on ihania ja kesäisiä kuvia joka postauksessa! Etusivulta löytyy tosi kivoja postauksia mökkeilystä, Powerparkista, Tallinnasta, yleisurheilusta jne. Blogi on tosi mielenkiintoinen ja sitä on kiva lukea. Ainoo miinus ois et persoonallisempi banneri ois vielä kivempi! :)


ninni maalaa pian mun huoneen
Iinan blogissa on kivoja pesiskuvia, joista tykkään, koska urheilukuvat on mun mielest aina kivoja! :) Myös ulkoasu ja etenkin banneri on tosi ihana. Tykätään paljon blogin isoista ja värikkäistä kuvista. Tekstii on sopivasti ja sitä on kiva lukee :)

 ninnin elämäntyyli
#smiling allowed-blogissa on aivan superihania, kauniita ja laadukkaita kuvia, joihin me ihastuttiin heti! Ulkoasu on sopivan yksinkertainen ja banneri on tosi kiva. Teksti on hyvää ja sitä on mukava lukee, varsinkin noi miksi-jutut on kivoja :)

ninni touhuaa
Wild Ones on meidän tuttujen ja kavereitten Saran ja Noran blogi :) Niillä on tosi kiva jenkkiteema ulkoasussa. Parasta blogissa on kuitenkin isot ja kivat kuvat, jotka on tosi kesäisiä ja kivoja. Tekstiä on meidän makuun aika sopivasti, vaik joissain postauksissa sitä vois olla vähän enemmän. Mut blogista välittyy kuitenkin tosi kiva ja iloinen fiilis, ja tekstejä on kiva lukea :)

ninni on tosimies
Emma on kirjoitellut emmaelviiran.-blogiaan  vasta jonkin aikaa, mutta blogi on silti tosi kiva. Ulkoasu on aivan ihana, kuvat tosi kivoja ja laadukkaita ja kirjoitus selkeää. Pesiskuvatkin on tosi kivoja ja laadukkaita :) Emma sattuu olemaan myös Miss Mixin vip-bloggaaja, ja pitää sivulla Landelapsi-blogia.

ninni leikkii ulkona
hahah, myös miljaana-blogia kirjoittaa Emma. Tässäkin blogissa on hyvin isoja ja laadukkaita kuvia. Tekstiä on sopivasti, ja ulkoasu on ihan kiva, tosin bannerissa olevat siniharmaat jutut vähän häiritsee. Silti tosi kiva blogi jota on tosi mukava lukea :)

ninni nipistelee
Tätä blogia kirjoittaa Salla, joka on tosi söpö ja nätti :) Oonkin lukenut tätä blogia jo jonkin aikaa, ja siinä on tosi kiva fiilis ja ihania kesäisiä kuvia. Ja tuo koira, se on aaaivan ihana<3 Blogin nimikin on tosi kiva. Tykkäisin ehkä vähän persoonallisemmasta ulkoasusta, mut blogi on tällaisenaankin ihana :)

ninni niiskuttaa
Lauran blogilla on tosi kiva nimi! :) Blogilla on myös kiva ulkoasu. Tekstiä on sopivasti ja sitä on kiva lukea.
Postaukset on mielenkiintoisia ja kivoja.


Tässä ois meidän suosikit Linkkaa blogisi-postauksesta! Saatiin paljon kivoja blogeja ja uutta luettavaa, toivottavasti tekin. Oli muitakin hyviä, mut ei otettu mukaan sellasia jotka oltiin löydetty jo aiemmasta Linkkaa Blogisi-postauksesta. Blogien kirjoittajat saa tietty kopsata ja käyttää kuvia jos haluaa :--)
Blogit ovat satunnaisessa järjestyksessä :) Pääset blogeihin klikkaamalla kuvaa tai linkkiä!

17 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus ja noi blogit on aivan ihania! Millä ootte muten muokannu tolleen että ootte laittanu neljä kuvaa ja ton tekstin siihe? :))

  VastaaPoista
 2. Kiitos, niinhän ne onkin! (: Muokattiin kuvat tolleen kollaaseiksi Picasalla ja teksti laitettiin Picnicillä. :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaaijaa.. mut eikö picnic ole lopetettu? ;o vai onko se joku eri paikka? :DD voiks linkata sen tähän? :D

   Poista
  2. On se tosiaan lopetettu netistä, mut Picasan kautta sitä voi vielä käyttää. (:

   Poista
  3. Anonyymi11.8.12

   picmonkey on samallainen kuin picnik oli !! ja se on toiminnass :D

   Poista
 3. voi kiitos hirmusesti!! :) teilläki on muute tosi kiva blogi iha näi btw :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ei mitää, kiitti! :)

   t. ninni ja veera

   Poista
 4. Tosi kivoja blogeja ja oli vähän yllätys toi meijä blogi, kiitti siitä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. teillä on just tosi kiva blogi! :)

   Poista
  2. Niimpä.. ylläripylläri :D kiitti todi paljon!

   Poista
 5. wou en ikinä ois uskonu et mun blogi olis tua ! : D kiitti ja teiänkin blogi on sika kiva !:)

  VastaaPoista
 6. voi kiiitos paljon!! :) varmasti kuulette viel enemmä tost kielimatkast nyt ku oon päässy kotii ni ehin kunnolla muokkaa kuvia ja tehä postauksia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tosi kiva juttu, kun oon itekkin haaveilut jo kauan kielimatkasta! :)

   Poista
 7. jee kiitti ihan älyttömästi ! ♥

  http://emmaelviiran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. http://elisabethsarmoire.blogspot.fi/

  VastaaPoista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On