sankareita

kenkulit (: veera hyppää keihästä.. eiku häh mandariinimehuaa bring bring bring bring bring bring bring BANANAPHONE!! BEN&JERRY KYLMÄLAUKKU adidas originals picnik (: habasetä<3 tää on yks ainoista kuvista, jossa kummatki näkyy, nii laitoin tän istun kaivon kannela lehdistö (y) "kyllä tästä huomaa et joku otus tuola puusa istuu" hirrween on kaunis järvimaisema voikukka :3 kiva varjo tulee mun naamaan sian jäätelö<3 veera on hyvä tekeen kärrynpyöriä, mää en! ): meijän pillimehut, nomnom toimintakuva<3 EEMELII<3 (: oon ilonen, ku tuo ponnarikin näkyy tuolta, nyt en näytä kaljulta! :o toi vesi kimalti vielä ihanemmin livenä sielä oli ihan älyttömän lämmintä! <3 posket on ihan punaset, ne meinas vähä palaa ku oltiin koko päivä ulkona... ihanasti meni noin 4h meijän päivästä autossa istuen oltiin pro, ja päästiin kummatki palkinnoille! (:
Moimoi!! Eilen illalla mää lopulta päätin lähtä Veeran mukaan tän päivän kisoihin Haapajärvelle. Ihan hyvä vaan, että rohkaisin itteni ja lähdin mukaan, sillä oli ihan huippu reissu! (:  Aamulla lähettin joskus seittemältä ajamaan kohti Haapajärven kenttää, mutta käytiin hakemassa matkalla kyytiin Veeran valmentaja, ja käytiin heittämässä Veeran pikkuveli ja Ossi niitten mummolaan. Joskus kymmenen aikoihin oltiin perillä ja ekana oli Veeran seiväs, se sai taas uuden enkkarin. (290cm) Hyvä Veeraa! Ja sen jälkeen oli mun 100m, määki sain uuen enkkarin, nii oon ihan tyytyväinen. (: Mun tonnin jälkeen pahin oli ohi ja päätettiin loppupäivä vaan chillailla, kuvailla yms... ♥ Sitte ku tultiin meijän kuvausretkeltä nii selvis, että määkin olin päässyt palkinnoille ja Veeran äiti oli käyny hakemasa mun mitallin, oho.. Päätettiin Veeran kans juhlistaa asiaa, ja mentiin ostamaan kentän vierestä olevasta Halpa-Hallista jäätelöä, nam! Myöhemmin katottiin vielä miesten seiväshyppyä, jee. Sielä meni sitte melkeempä koko loppupäivä. Nyt oon onnellisesti kotona ja mun jalat on ihan paskana.. ):


1 kommentti:

  1. äääh, aina kun kattoo kuvia kentiltä tai kisoja töllöstä, varsinkin tälläsellä aurinko kelillä, alkaa harmittaan ihan sumeena että ite aikanaan lopetti yleisurheilun :(

    VastaaPoista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On