WHEN THE NIGHTS START BLENDING INTO ONE ANOTHER

DSC_0029 DSC_0067 DSC_0077 DSC_0037 DSC_0046 DSC_0080 DSC_0034 DSC_0061 DSC_0032 DSC_0064
Moii. Mulla on täs just alkanu toinen jakso ja ennen kaikkee reenit! Nyt löytyy onneks sikana taas motivaatio tän pitkän tauon jälkeen, ja en muista millon oon ollu näin jumissa:-D Siis mun kaikki liikkuminen on ollu kyl iha hullun vaikeeta nyt parina päivänä ja saa nähä pystynkö vielä huomena juoksemaan ollenkaan. Tää uus jakso on selvästi ekaa rankempi, ei kyllä siis aineiden perusteella mut istun kyl ihan kiitettävästi siellä koulussa. Eilenkin oli nimittäin kaheksasta neljään koulua ja voin sanoo et vikoil tunneil alko jo vähä hymy hyytyy. Silti tuntuu et lukio alkaa sujuu ja ku koeviikol tuntuki et osasin sittenki jotain niin luulen et oon kuiteskin ihan oikeessa paikassa:-) Kaikki on muuteski jotenki tosi jees, edellä olevien lisäks varmaa siks ku must tuntuu et mun hiukset on kasvanut tosi paljo siit ku leikkasin ne ja oon löytäny sikana uutta musiikkia, mulla meni sekä youtubessa että instassa 900 seuraajaa rikki, ja oon vähä miettiny et jos tänä vuonna vihdoin lähtis käymää indiedaysin inspiration dayssa! Pittää vähä kattoo sitä viel:-)

Tänään käytiin ottamassa Riinan kans näitä kuvia ja näist tuli mun mielest tosi kivoja vaik ei tullukkaa ihan niin syksysiä ku oltais haluttu:-D Koko päivän oli ollu hirvee sumu ja se oli loppujen lopuks aika kivannäköne kuvis. Muutenki oli hirvee kiva nähä Riinaa ja te voitte käyä tsekkaan sen blogin tästä!

2 kommenttia:

  1. Moikka :) Löysin sut mun blogin lukijoista, ja aattelin tulla ilmottaan että mun blogin osoite on vaihtunut tässä hiljattain! Tervetuloa siis seurailemaan mun juttuja uuteen osoitteeseen :-)

    www.iinaemiliasd.blogspot.com

    Ihanaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On