SYYSLOMA & HUONEVIDEO

löl nf lol lel
Moikka! Ette tajuukka kuin paljon oon oottanu tätä syyslomaviikkoa, ja vaik mul ei oo tai oo ollu mitää isompia plänei niin on ollu niin ihana iha vaa rentoutuu, nukkuu paljo ja nähä kavereita. Koulussa meillä oli nahkapäivä ja nahkabileet ennen syysloman alkuu ja se oli kans tosi kiva päivä! Onneks en ite sitä sen kummemmin stressannu, sillä kaikki orjuutukset ja se nahkagaala oli loppujen lopuks tosi jees, sitä litkuu lukuunottamatta.

Täällä bloginki puolella on muute pyydetty ihan sika monta kertaa huonevideoo/postausta nii yks päivä sain viimei aikaseks kuvata! Nyt ku talvi o tulos nii alkaa olee vaa ongelmana et tulee pimeä nii aikasin, ja ku mul on varsinki täs jaksos sika pitkii koulupäivii nii meinaa tulla kiire et ehtis viel valosaan aikaan kuvata. Sen takii oon koittanu pakottaa itteni hereille ny lomallaki et ehin ottaa mahollisimma paljo videoita ja kuvii ku vaa ny ehin:-) Kävin yks päivä ottaa noita yllä oleviakin kuvia yksin kaukolaukasimen kans, mut saldo jäi ny vaa tosi pieneks ku mut keskeytettii nii monta kertaa (kerranki ohi kulki iha sikana autoja/lenkkeilijöitä jne) ja tuli sit kylmä nii oli pakko lähtä sisään. Mut ei siit sit enempää täs tää huonevideo:-)

5 kommenttia:

 1. Veeraaa vähä kiva video! En eka ees tajunnu et oon ite tossa yhessä kuvassa ku katoin vaa et kuka toi on XD

  VastaaPoista
 2. Anonyymi30.11.14

  miks sulla on omia kuvia seinällä :D

  VastaaPoista
 3. Tykästyin tähän teidän blogiin ensisilmäyksellä ja ehdottomasti jään lukijaks! :)
  Ihan vaan näin by the way.. Näytät ihan Niina Koposelta kaikis kuvis mis teet jotain hauskoja ilmeitä. :D Voisit tehä imitaatiovideon putouksen Loordi Lallysta. :D

  VastaaPoista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On