PÄÄTTÄRIT

IMG_8549IMG_8563IMG_8545IMG_856514124472928_83f52f1d54_oMoikka kaikki! Varmasti kaikki huomaa että oon vähän pitänyt taukoa tästä blogista. Monellaista on kerenny sillä välin tapahtua, josta jotain myöhemmin lisää. Yks aika merkittävä juttu jota en oo täällä vielä maininnu, eli siis mun hiukset on vaihtanu väriä niinku kuvista näkyy. En kuitenkaan värjänny niitä tummiks ihan omasta tahosta vaan kampaajan mokien takia. Ennen tätä mun nykystä väriä nää kerkes olla siis keltaset ja kun sitä lähettiin korjaamaan niin kyyhötinki pari päivää kotona pää melkeen mustana. Oishan niihin tottunu, mutta en missään nimes halunnu itelle niin tummia hiuksia joten tehtiin mulle kotona värinpoisto, jonka seurauksena siis noi vähän punertavat hiukset. Harhauduin ny aika pahasti aiheesta mut tosiaan päättärit on nyt juhlittu ja peruskoulu on takapäin! Syksyllä alotetaan Veeran kans siis kummatki Raahen lukios. Toisaalta tosi haikee olo ku tietää et monia ihmisiä ei tuu näkemään enää välttämättä koskaan, mut silti aivan ihanaa päästä rentoutuun ja viettään kesälomaa! Tosin mun kesäloma ei ala kovin rennosti koska ekat kaks viikkoa herään puol kuuelta ja oon mun toisessa kesätyös eli kaupungin varikolla todennäkösesti kyykkimäs roskia ja voikukkia maasta yms. Toisena kesätyönä myyn mansikoita sitten joskus heinäkuus. 

Mun oli tarkotus lisäillä tähän muitakin kuvia ja kertoo vähän muitaki kuulumisia, mut koska ne loput kuvat ei sopinu väreiltä näihin päättärikuvii yhtää nii tuun päivitteleen niitä sitte myöhemmin tällä viikolla. Kuiteski mun puolesta vielä ihanaa kesälomaa kaikille! :-)

11 kommenttia:

 1. Ihana mekko sulla! Ja noi punertavat sopii tosi hyvin sulle :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi2.6.14

  onks sul tietoo mistä ton kolmannen kuvan vasemmanpuoleisen tytön mekko on ostettu? :-) muuten ihanii kuvia ja hyvää kesälomaa teille molemmille !

  VastaaPoista
 3. Anonyymi2.6.14

  Mistä toi sinun mekkosi on?:)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi2.6.14

  super ihana mekko, mut noi kengät ei oikein sovi :D mut nätti oot <3

  VastaaPoista
 5. Anonyymi2.6.14

  Kui lyhyt mekko Veeralla oikei on :o :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kutistu iskällä pesussa XD mut saatii kyl venytettyy aika lailla alkuperäsii mittoihi mut ku mul o tosi pitkät jalat nii ne saa sen näyttää viel lyhyemmältä:D

   Poista
 6. Ihana blogi! (:

  http://mirvas.blogspot.fi/2014/06/arvonta.html

  VastaaPoista
 7. Anonyymi17.6.14

  Noi punertavat hiukset sopii täydellisesti<3

  VastaaPoista
 8. Anonyymi10.7.14

  uutta postausta millo :OO

  VastaaPoista
 9. Millon jatkatte? :)

  VastaaPoista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On