TURKKI PART 1

DSC_0429 IMG_0620 DSC_0419 DSC_0412 IMG_0527 DSC_0424 DSC_0428 IMG_0541 Moikka mooi! Mulla on pitkästä aikaa vapaa iltapäivä jote päätin käyttää sen aja tulemal päivittellee tännekki. Mul ei loppuje lopuks ollu fiilist alkaa päivittelee mitää valtavia lomapostauksia pikkutarkasti jote päätin vaa heittää tänne muutaman kuvan ekoilt päiviltä ja selitellä jottai. Meil oli anyway huikee reissu! Säät osu tosi nappii sillä edelline viikko Alanyas oli satanu ja ukkostanu, mut meil oli joka päivä yli 25 astetta ja aurinkoo. Meidän hotelli oli iha huippu, se oli Club Dem ja se ei sijainnu iha Alanyan keskustassa vaan Konaklissa. Sieltä ei ollu kuitenkaa pitkä matka keskustaa ja bussilla pääsi tosi halvalla.  Meillä oli kans All Inclusive ja ruokaa ja juotavaa saatii siis oikeestaa koko aja ja se oli tosi jees ja oli paljo valinnanvaraa. Hotellilla oli kaks allasaluetta ja vesiliukumäet, kiva laituri ja pieni ranta, kolme ulkoravintolaa, sisäravintola ja baari, ja huone oli tosi jees ja sopivan iso:-) Ny en jaksa tarkemmi kertoilla lomasta, mut saa kysellä jos jäi vielä jottai kertomatta ja teen pian kyl lissää lomapostauksia.

Ny lähen täst kohta Power Cup-infoon, sillä meen sinne töihin ku se tullee tänne Raahee kesäkuusa. Sit oon kans hoitanu vikat kokkeet alta, käyny taasen reeneisä ja nauttinu lämmöstä sillä täälä Suomesaki on ollu nii kuuma nytten. Ens viikol ois luokkaretki Power Parkkiin, mun synttärit perjantaina ja lauantaina päättärit jote tullee vähä kiirettä:-) En varmaa vietä ees synttäreitä ku päättärit on nii sammaa aikaa nii tulleepaha samal varmaa vähä molempia juhlittuu.

14 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja ite tuun Power Cuppiin pelaamaan :) :D Saatko tosta muuten palkaa, kun mä oon luullu, et power cup toteutetaan yleensä talkoovoimin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa kuva:) ja joo en saa mittää palkkaa vaa iha vapaaehtosena oon töis meijän yu-seuran kautta:D

   Poista
 2. Anonyymi20.5.14

  Ihania kuvia!<3 Tuttu paikka, oon meinaan ollut tossa samaisessa hotellissa viime vuoden syyslomalla ja oli muuten ihan huippu paikka! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okeei kiitti paljo ja jep nii oliki:-)

   Poista
 3. oooh ihania kuvia ♥ tulee nii matkakuume :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi20.5.14

  ihania kuvia, tuli niin kesäinen fiilis näistä! minä päivänä sulla on synttärit? :-)

  VastaaPoista
 5. Kivat kuvat!♥ Tuli ihana fiilis kun katseli noita :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi21.5.14

  Tosi ihania kuvia! Tuli kauhee matkakuume :D

  VastaaPoista
 7. Katoin äsken tota ekaa kuvaa ja ajattelin, että ompas tutun näköinen. Juu ja kun tarkemmin näitä muitakin katselin niin tajusin, että olen vähän alle kaksi vuotta sitten ollut tuolla samaisessa paikassa! Mun mielestä ainakin tosi kiva paikka! Sun seuraavia lomapostauksia odotellen! ♥:)

  http://pinjavera.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Anonyymi28.5.14

  Ihana paikka!:-o

  VastaaPoista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On