I NEVER WANTED TO SAY THIS, YOU NEVER WANTED TO STAY

lol
DSC_0924 DSC_0962 DSC_0973 DSC_0960 DSC_0918 Moikka kaikille! Oon viettänyt tänäänkin melkeen koko päivän pihalla ja on sika kivaa ku tarkenee jo pelkällä hupparilla. Kasasin sunnuntaina trampoliinin meidän pihalle ja koitinkin sit koko päivän opetellut flikkiä ja bäkkäriä ja nyt ne menee molemmat!! Hassua koska koko viime kesän koitin kerätä rohkeutta niihin ja nyt opin ne parissa tunnissa:-) 

Tiistaina olin tosiaan siellä Taisto-kisoissa ja meillä meni tosi hyvin, sillä loppuje lopuks sijoituttiin kolmansiksi! Meillä oli kans aika huiput kannustusjoukot ja uskonkin et meidän koulu varmaa näkyy aika paljo siinä lähetyksessä sitte haha:-D Mut kerron siitä sitten lisää myöhemmin ku ny oon liia väsyny sen reissun jäljiltä et saisin mitää tekstiä aikaan. Varmaan koitanki päästä täst nukkuu mun univelkoja mahollisimman pian. Sen takia siis vaa tällane nopee postaus tähä välii, kirjottelen joskus toiste enempi:-)

Sit mulla ois sellasta asiaa että samalla ku tilasin mulle ne korallit Niken Free Runit nii tilasin äitillekkin samanlaiset, mutta violetit. Ne on kuiteskin sille vähä pienet nii aattelin et jos kiinnostusta löytyy nii voisin järjestää niille täällä blogissa pienen blogikirppiksen kun ei jakseta palauttaa niitä, eikä mun oo järkee pitää kaksia free runeja:-D Ne on siis Nike Free Run 5.0, tämän (klik) väriset, ei lainkaan käytetyt ja kokoa 39 (se koko on vähän pieni, mun kengän koko on 38 ja mulle ne on sopivat). Niin kertokaa jos ois kiinnostusta nii voisin harkita niien myymistä täällä:-)

11 kommenttia:

 1. Minkä hintaset noi kengät olis?:) Voisin harkita ostaa, jos en löydä viikonloppuna juoksukenkiä mulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo no suunnittelin et pitäsin sen kirppiksen sellasena huutokauppatyylisenä :-) ja alottasin varmaa jostai noin 40e ku ne on täysin käyttämättömät nii en viitti siitä paljo halvemmalla myyä:)

   Poista
 2. Anonyymi3.4.14

  Mitä sä harrastat? Ja miten sä opin tekeen flikkii mä oon yrittäny kans kerää hirveesti rohkeutta mut se käsille hyppääminen pelottaa :D voikko tehä opetusvideoo!?:O ois ihan sika kiva !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yleisurheiluu:) ja no oon muutaman kerran tehny reeneissä patjalla flikkiä valmentajan avustuksella nii että oon saanu sitä kautta sitä varmuutta siihen. mut trampalla harjottelin vaan niin et eka tein sitä sillee vähä vasemmalta kaartaen ja pikku hiljaa tein suorempaan ja suorempaan nii et lopulta uskalsin hypätä iha suoraa:) kannattaa eka tehä sitä tarpeeks kauaa sillee vähä vinottai koska jos siinä on epävarma nii saattaa lentää niskoillee iha kokemuksella sanon, ja sit pitää hypätä tarpeeks taakse eikä ylöspäi:-D mut tost videosta nii en ainakaa iha heti kerkee mut vois kai sitä jossai vaihees koittaa:) mut en tiiä oliks tost mitää hyötyy ku en itekkää oo mikää voimistelija mut tsemii sulle siihe flikkii!:)

   Poista
 3. Anonyymi3.4.14

  Mikä Ninnillä on kädessä?:o Onks se murtunu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooo on se selittii siit jotai sen viime postaukses vissii:/

   Poista
 4. niin hinta ratkaisee mullaki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo no tosa ylhäälä kerroinkin:) ja halusinki vaan tietää tällee alustavasti ku ei ois järkee pohtii hintaa jos kettää ei kiinnosta:D

   Poista
 5. Anonyymi4.4.14

  Mistä ostit noi nike freet? Voitko laittaa vaikka linkkiä :)

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi! :3
  http://pinkblinglife.blogspot.fi/

  VastaaPoista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On