BONUKSIA NETTISHOPPAILIJOILLE

Koko näytön kaappaus 23.11.2013 145616.bmp
Ootte saattaneetkin jo törmätä Ostohyvitys-palveluun, mutta teille joille tää juttu on uusi niin tulin kertomaan vähän lisää. Ostohyvitys on siis Suomen ensimmäinen cashback-sivusto. Cashback meinaa siis takaisinmaksua, jonka käyttäjä saa tehtyään ostoksia verkkokaupoissa.
Ostohyvityksen kautta voit siis tehdä ostoksia monissa eri verkkokaupoissa, kuten esimerkiksi Zalandossa, Cdon.comissa, Nelly.comissa, Stadiumissa ja monissa muissa ja saat siten tietyn prosenttimäärän ostoksesi hinnasta takaisin. Esimerkiksi jos ostat Nelly.comista 100 eurolla, saat 11,5 euroa rahaa takaisin! Saattaa kuulostaa aika hullulta kun liittyminenkin on ilmaista, mutta siitä huolimatta palvelu on täysin luotettava. Se toimii nimittäin siten, että kun Ostohyvitys ohjaa asiakkaan verkkokauppaan, verkkokauppa maksaa tietyn summan Ostohyvitykselle, josta tämä raha maksetaan siis ostajalle. Cashback onkin maailmalla jo erittäin tunnettu ja suosittu ilmiö.
Me siis suositellaan ehdottomasti liittymistä, onhan tää nimittäin tosi kätevä palvelu ja kaikille varmasti kelpaa ilmaiset bonukset sadoista nettikaupoista. Sen lisäksi meillä on tosi kiva tarjous teille, eli kun liitytte meidän kampanjasivun kautta ja kokeilette palvelua, saatte ilmaisen suklaalevyn! Käykää siis ehdottomasti testaamassa ja jos teille jäi vielä jotain kysyttävää niin pistäkää kommenttia, me vastataan ilomielin:-) Postaus on toteutettu yhteistyössä Ostohyvityksen kanssa.

8 kommenttia:

 1. ei liity aiheeseen mut miten pystyy ottamaan näytönkaappauksen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on ainakin näppäimistön yläreunas F12 näppäimen vieres PrtSc-näppäin ja ku klikkaan siitä nii se ottaa mulla näytönkaappauksen Picasaan:-D

   Poista
 2. Anonyymi23.11.13

  voi voi voi. Täääkin kuultu miljoonasta blogista jo. Harmittelen kun teidän blogi oli oikeesti ennen tosi hyvä ja yks lemppareista. Mut tää on pelkkää pakkopullaa ja tulee semmonen fiilis;/ Pelkkää yhteistyötä postauksesta toiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oot kyllä varmaan eka joka valittaa yhteistöistä. me nimittäi valkataan vaa sellasia joihin me oikeesti uskotaan ja usein järkätään yhteistöitä siksikin, et saadaan lukijoille kaikkee kivaa, kuten alekoodeja, arvontoja yms:-) me saadaa nimittäi kohtuullisen vähä blogiyhteistyö-juttuja, sillä tälläkin hetkellä meillä on vaan yksi jatkuva yhteistyö, choies, mistä me saadaan itselle tuotteita. monissa muissa noin. 1000 lukijan blogissa löytyy enemmänkin sponsoreita ja musta on ihan oikein, että me saadaan jotain kivaa tän kautta aina välillä, kun me käytetään niin paljon aikaa kuitenkin blogiin:-) kiitti kuitenkin kuin ilmaisit tolleen asiallisesti mielipitees ja me koitetaan tehä enemmän normipostauksia, mut tää keli ja pimeys vaan haittaa sitä niin paljon...:(

   Poista
 3. ootteko ite tilannu tota kautta jo ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei olla viel ehitty mut tullaan varmaa testaamaan:)

   Poista
 4. Anonyymi25.11.13

  siis miten ton suklaalevyn nyt saa? XD kirjauduin sisään tosta linkistä minkä laitoitte..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niiku kerroin tos nii pitää kans kokeilla ton käyttämistä, et kun oot ostanu jotai nii spostii pitäs tulla joku koodi mil sen saa hakee ilmaseks vissii ärrältä:)

   Poista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On