YOU NEVER WERE AND YOU NEVER WILL BE MINE

loll DSC_0010 lollll lolllllHahaha oon maailman hitain postaa. Oon istunu täs koht pari tuntii saamatta mitään aikaseks:-D Joka tapaukses mun reenikausi on ny niiku virallisesti alkanu mut alotus ei ollu mikää perfekto, sillä mun selkä on _yhä_ rikki vaik oon täs jo reilun vuoden rampannu kaiken maailman fysioterapiois, lääkäreis, röntgenis, mut se yhä on kipee:-( Tää on sika ärsyttävää koska se on kauheeta ku et pysty tekee mitää vaik kuinka haluisit ja just ku luulet et nyt se on parantunu ja lähet juokseen tai ponnistat nii käy sellane vihlaseva kipu seläs ja sitä kipuu oon täs jo aika kauan kestäny, välil se sattuu enemmä ja välil vähemmä. Mut en valita ny siit enempää:-) Tänää oli harvinaisen kiva koulupäivä, vaik olikin maanantai. Oli aika rentoo koko päivän ajan. Koulun jälkee kävin noutaa postista paketin mitä mää ja Ninni ollaanki ootettu jonki aikaa, mut siit sit kohta lisää! Oon kans ostanu ton Nivean kasvoveden ja ton Angry Birds hoitoaineen hahah:-D Myönnän et toi vaaleenpunanen väri saatto vaikuttaa toho mun ostopäätökseen... :)

Mut hei ny varmaa kuuntelen tota biisii viel pari sataa kertaa lisää ja sit meen syömää:-D mut hei mää pidin askista jonku reilun kuukauden taukoo ku kyllästyin mut ny avasin sen uuestaa ja musta ois huippuu jos viittisitte kysästä jotai http://ask.fm/veeranniina kiittiii♥

14 kommenttia:

 1. Tosi ihania kuvia! Oi ku söpö toi angrybirds purnukka haha :--D

  minttusblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Tiiän ton tunteen kun ei pääse treenaamaan vaikka haluaisi. Kärsin tällä hetkellä rasitusmurtumasta, ja liikuntakieltoa on jäljellä vielä kuukausi. :( Oon kans käyny hierojalla, lääkärissä ja röntgenkuvassa, mutta murtuman alku näkyi vasta magneettikuvassa. Mulla on ollu ihan samat oireet kun mita sulla, jä välillä kipu on ollu niin kova, että mun jalka on pettänyt alta. Harrastan lentopalloa, ja se on tullu liiasta treenaamisesta. Tsemppiä sulle! :)

  http://juliaamandan.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on niin inhottavaa:( Mää harrastan yleisurheiluu ja hei tsemii sullekki!:)

   Poista
 3. oi ihanat kynnet !!:> ja mäki taisin vähä ihastuu toho biisii♥

  http://sweeetlikecandy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljo!:) ja toi biisi on nii ihana oon iha koukus siihe:D♥

   Poista
 4. Ihanat kuvat & postaus!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Nimetön1.10.13

  Kurjaa et sun selkä ei ole vielkään lopetanu särkemistä, itse olen menossa selkä leikaukseen joulukuussa, jotta ei rupeiskaan särkeen =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mm:( ja häh mikä sun seläs o?:o

   Poista
  2. Nimetön3.10.13

   Se selkäranka on niin mutkalla, et pitää leikauksella koittaa suoristaa sitä. =\

   Poista
  3. voi ei:( mulla oli kans ennen lievää skolioosii ja olin saada jonku korsetin tms. siihen mut sit se onneks suoristu itekseen enkä tarttenu mitää toimenpiteitä. mut tsemppii sun leikkaukseen, toivottavasti mennee hyvin!:)

   Poista
  4. Nimetön5.10.13

   Kiitos =) toivon sitä itsekin.

   Poista
 6. Voi että tiiän ton tunteen kun ei pääse reenaan!:( mullakin oli kuus viikkoo liikuntakieltoon ja nytkin ollu jotain vaivoja, mut hei tsemppiä sulle!:) tykkään tästä teijän blogista ihan älyttömästi nää kuvat ja teksti on aina niin ihanan pirteitä!:)

  VastaaPoista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On