IF LIFE HANDS YOU LEMONS FUCK THE LEMONS AND BAIL

DSC_0211 DSC_0192 DSC_0065 DSC_0195 DSC_0214
Moikka! Kävin eilen kaupassa äiskän ja mun pikkuveljen kans ja ostin Kesportista ton Niken t-paidan ja juomapullon, ja sit Jim&Jillistä ton ruudupaidan:-) Oli kiva ku myydään jo kaikkia marjoja ja ostin kans tollasia pensasmustikoita ja ne oli iha sairaa hyviä! En malta oottaa et pääsen syömää kesän ekoja mansikoita, nyt en viittiny ostaa ku oli nii raakoja kaikki:D Sit meil oli eile tyttöjen kans leffailta ja oli mukavaa. Katottii se Nightmare - painajainen merellä, siis se salkkarileffa. Oli kyl iha nii huono ku olin aatellukki, musta ne näyttelijät ei vaa osaa näytellä, siks en oo koskaa ees seurannu salkkareita:-D On ollu muutenki kiva viikonloppu ku on ollu nii lämmintä, oon vaa maannu terassil ja kuunnellu musiikkia. 

Nii ja tosiaa täs viimeaikoina täytty 500 lukijaa ja siis se on oikeesti aika huikee määrä! Yli puol tuhatta ihmistä lukee meidän blogia ja se on kyl välil tavallaa aika pelottava aatella et meijän elämää seuraa nii moni ihminen + anot. Mut silti oon hirveen ilonen ja ylpee et ollaa päästy Ninnin kans näinki pitkälle. Muitsan ku alotettii joku 1 ja puol vuotta sitten ja se meidän sen hetkinen bloggaus oli aika kauheeta. Kuvat oli muokattu niin, että niistä sai varmaan migreenin ja videot oli niin jäisiä. Ette ikävä kyl pääse lukeen meidän ihan ensimmäisiä postauksia, sillä ollaan poisteltu niitä, ihan vaan siks et ne oli niin noloja:-D Juu mut kiitän ihan hirveesti kaikkia lukijoita, ootte oikeesti tosi tärkeitä ja tejän kommentit piristää mun päivät:')

+oisko kiinnostusta jos lataisin joitaki mun vanhoja videoita youtubeen ja blogiin? poistin mun vanhan youtuben ja samal lähti kaikki videot, et jos haluisitte kattoo mun vanhoja videopostauksia niin voin ladata niit uudellee jos haluutte:) Nyt meen varmaa käveleen Ossin kans ja sit illal syömää lättyjä ja kattomaan Kostoa, ihan paras sarja!:)

18 kommenttia:

 1. Anonyymi28.4.13

  joo vanhoi videoi :D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi28.4.13

  Jep vanhoja videoita!!:D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi28.4.13

  joo,vanhoja videoita olis kiva nähdä! tykkään tosi paljon teiän postauksista aina,mut en tästä ulkoasusta :( se on niin tylsä...ja musta yläbanneri ois kivampi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiittii!:) ja ollaanki kyl muuttamas tätä iha pia. normibanneri ainaki hommataa, mut en sit tiiä mite voitas jotenki muute piristää tätä ulkoasuu, ku ei kuitenkaa haluttas et täst tulee mikää sekava:/

   Poista
  2. Anonyymi1.5.13

   Tää on nyt tosi kiva! :)

   T:sama ano

   Poista
 4. Anonyymi29.4.13

  miks ette ollu rauhanpirtin juoksus? x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah kuka oot?:D mut siis hyi mää en haluu tosiaa juosta mitää maastojuoksuja tai yleesäkkää pitkää matkaa ja ninniä ei vaa kiinnosta:-D

   Poista
 5. Anonyymi29.4.13

  Laita niitä vanhoja videoita!:) Ja paljo toi niken t-paita makso?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juuu:) ja jos muistan oikei nii se oli ales jotai 25e?:)

   Poista
 6. Anonyymi30.4.13

  Ois tosi kiva jos laittaisit niitä vanhoi kuvii (:


  PS. hyväksyit mut kaveriks Heiaheiassa, kiva (: Asun ihan lähellä Rahee, noin. 30 kilsan päässä (: Ja oon se Heidi, en oo laittanu sukunimeeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo hyväksyin:) ite en enää oikeestaa paljo käytä sitä:-D pitäs alkaa taas käyttää, se on hirmu hyvä motivoimaa:) ja okei:)

   Poista
 7. Anonyymi30.4.13

  vanhoja videoita :D en oo aiva varma onko teil vielä se, ku teitte ninnin kaa sen hienon tanssivideon :D jos ei, niin laittakaa se (--:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi eei:-D se on kyl toosi vanha ja hirvee nolo, en tiiä kehdataanko enää julkasta sitä:DD katotaa

   Poista
 8. ihan sikaihana blogi teillä, ootte molemmat sairaan nättejä ja näistä postauksista tulee niin hyvälle mielelle! nyt jään selaileen enemmän tätä:)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. tosi mahtava blogi teillä!

  http://sintunsalaisuuksia.blogspot.fi/ lukijaksi?:)

  VastaaPoista
 10. Pääsitte mun Linkkaa blogisi -postauksen TOP 5'seen!
  http://choose-to-be-lucky.blogspot.fi/2013/05/linkkaa-blogisi-voittajat.html

  VastaaPoista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On