MAYBELLINE ILLEGAL LENGTH

DSC_0435 DSC_0434 DSC_0442Mun lemppariripsari tosiaan loppu jonkin aikaa sitten, joten päätin mennä sunnuntaina reenien jälkeen metsästämään uutta. Olin sit kuullut Jonnalta et sillä oli ollut sellanen ripsari, jossa oli ollut kuituja joiden pitäis pidentää ripsiä. Oli munkin oli sit pakko kokeilla! Löysin sit tän Maybellinen Illegal Length-maskaran, jota oon nyt käyttänyt muutaman päivän ja oon ollu tosi tyytyväinen(-: Se saa oikeesti ripsiä pidemmiksi ja sen huomaa selvästi, kuinka ne kuidut jää sinne ripsien päihin pidentämään. Ainoo miinus minkä mää keksin on se, että se ei juurikaan tuuhenna. Siksi oon ite laittanut vielä päälle vähän tuuheuttavaa ripsiväriä. Multa on aika monesti kyselty ripsiväriä ja miten saan mun ripset näyttämään niin pitkiltä, niin voin ainakin suositella tätä:-) Värjäsin muuten myös sunnuntaina mun hiukset, mut laitan niistä kuvaa sit vähä myöhemmin. Heippa ja kivaa keskiviikkoo kaikille + iha huikeeta teitä on pian 400!♥

8 kommenttia:

 1. Minkä väriset hiukset?(: Sulla oli kyllä mun mielestä ihana se oma väriki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se sävy oli pähkinänruskee mut joku tummemmanruskee tää on:-) ja olihan se ihan kiva mut oli menny vähä epätasaseksi:/

   Poista
 2. Anonyymi13.3.13

  Mulla on just samaa ripsarii ja on kyllä ehdoton lemppari, ja mä myös laitan päälle aina tuuhentavaa ripsarii! :-) Mutta jos päivittäin käyttää, niin saa pian olla ostamassa uutta.. Tosi kaunis oot!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mietin itekki et kuinkakohan nopeeta saan ton käytettyy ku vaikuttaa nii hyvältä:-D kiitti paljon<3

   Poista
 3. itellänikin on tuollaista ripsiä pidentää ripsiä pysyvästi ja oon todennu sen hyväksi, koska nykyääm mun ripset on aika tummat ja pidemmät mitä ne oli ennen kun aloin sitä käyttämään :)
  ihanasti oot ottanut noi kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa aika jännä:-D muulla ei ainakaa oo pysyvää, vaan ku puhdistaa meikit nii samal ne kuidutkin lähtee pois. mut mul on kyl luonnostaan tummat ripset:) ite oon aatellu et sellanen ripsiseerumi ois siisti jos se oikeesti pidentäis:-D kiitos!(:

   Poista
 4. Ihana postaus:3!

  VastaaPoista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On