sm-viestit 2012

poris heheee aitateam tilannekuva mää alotin sm-viestit vien viestii 4x100m vaihto edustuskuva hyvä tytöt!!!!
Janika, Julia ja Wilma voitti 3x800m SM-pronssii! :)

Tulin tekeen nyt postausta SM-viesteistä. Mulla oli siellä lajeina siis T15 4x80m aj ja 4x100m. Olin aitoissa alottaja ja satasella ankkuri. Me lähdettiin perjantai-aamuna kahdeksalta Raahesta Poriin ja siinä menikin nopeesti taas päivä autossa. Oli kyllä tosi kiva matka! Illalla saavuttiin meijän hotelliin, purettiin kamat ja mentiin tsekkaamaan kenttä. Käytiin ostamassa S-marketista iltapalaa ja syötiin niitä Wilman kans koko ilta ja katottiin Selviytyjiä :D 
Aamulla me herättiin aikasin lenkille, aamupalalle ja sit kentälle verkkaamaan. Olin oikeesti koko aamun ihan paineissa, kun en ollut koskaan ollut SM-viesteis ja hermoilin ihan sairaasti. Onneks Suvi yritti rauhotella mua ku olin koko ajan karkaamasa sinne kentälle ku mikäki sekopää. Joo sit mul meni onneks tosi hyvin se aitaviesti ja koko joukkueellakin, me parannettiin ennätystä ja oltiin vissiin 14 :) Satanen oli sit vähän ajan kuluttua ja se meni ihan hyvin, paitsi et mää vähän ennakoin ja se oli niin lähell et meidät ois diskattu, mut se vaihto pysy onneks just ja just alueella :D Mut sekin onnistui ihan hyvin sillä parannettiin tosi paljon meidän ennätystä!
Sunnuntaina mää reenasin Katrin ja Janikan kans kentällä mut se reeni meni vähän miten meni kun mun nilkka  oli taas hirveen kipee, en tiiä mikä siinä taas oli mut juoksusta ei tullut mitään. Mulle haettiin jäitä ja siinä me sit katottiin kisoja ja mää jäädytin mun nilkkaa syväjäähän. Kun lopuillakin joukkueilla loppui lajit mentiin Isokarhuun shoppaileen ja syömään Subwaylle. Mää löysin pari pitkähihaista ja yhen T-paidan. Sit lähettiin kotiin ja mää olin ihan poikki, nukuin vaan siellä autossa kun silmät ei vaan yksinkertasesti pysyny enää auki :D Oli kuiteskin huippu reissu ja kiva nähä siellä taas kaikkia!


kalajoki mä ja jeffersson
Ihan btw kerron tässä et oli tosiaan myös keskiviikkona Kalajoella juoksemassa 200m aitoja ja voitin ne mun ennätyksellä! Oon tosi tyytyväinen vaikka viimesillä kahella aidalla jalat oli jo niin hapoilla etten ois jaksanut enää yhtään pidemmälle. Kisojen jälkeen mentiin Ninnin kans uimaan hiekkasärkille, vaik oli hirveeen kylmää ja sumusaa. Joo olipa yleisurheilupainotteinen postaus. En oo sit ottanut mitään näistä kuvista vaan kopioinyt seuran sivuilta tai facebookista niin jos joku haluu jonku kuvan välttämättä pois niin voi vaikka kommata niin tiiän sit!

8 kommenttia:

 1. Aah, ihanaa, urheilukuvia! Musta on aivan mieletöntä kun bloggaajat laittavat blogiinsa paljon kuvia omista harrastuksistaan, varsinkin näin hienoja kuvia! Voisin itsekin kunnostautua harrastusbloggauksen kanssa :DD

  http://alice-on-ice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti paljon, tosi kiva kun tykkäät! :)

   Poista
 2. Anonyymi18.7.12

  paljoko meni 200m aj ?

  VastaaPoista
 3. Mulla ois sulle haaste täällä http://blognamedsweet.blogspot.fi/2012/07/challenge.html :):)
  Tää oli muute kiva tää urheilupainotteinen postaus :D Näitä on kiva lukee näi aina välillä, niiku teillä on ollukki, mut sille et jokapostaus ois tämmösii nii vois olla jo vähä liikaa :D

  VastaaPoista
 4. äää oisin kans halunnu tonneee ! (: mut ei meinaa oikei minkää näköst joukkuetta irrota mein ikäsist mein seuras :( paljo muute juokset noi 80m aidat? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. harmi :( mää en tiiä ku en oo koskaa juossu niitä muuta ku viesteis! :D mut aion kokeilla ens viikol kisois tääl raahes, nii saa nähä :)

   Poista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On