LIFE UPDATE

juuu IMG_0430 juu ju juuuuuuuuuu IMG_0419
Moii! Kamala ku aloin selaamaan meidän blogia nii tajusin et siitä on oikeesti ikuisuus ku oon postannu viimeksi. Suurin syy siihen on yksinkertaisesti se et mulla ei oo ollut mitään kuvia. Mulla vaan ei nykyää tuu napsittua kuvia ku lähinnä instagramiin ja snapchattiin, et sellaset blogikuvat vaa meinaa unohtuu. Ja en sen lisäks oikee tykkää kuvata mun arkea, sillä se ei todellakaa oo mitenkää esteettistä katsottavaa. En oo ikinä ollu sellanen ihminen joka leikkelee vesimelonit sydämenmuotoisiksi ja asettelee ne sen jälkeen jollakkin ihanalle ikean tarjottimelle jonka laskee joillekkin ihanille ikean ruusulakanoille. Mä nukun joka aamu liian myöhään, oli kysees sit reenit tai kouluaamu josta johtuen en ehi ees kattoo yleesä vaatteita (saatika sitten panostaa meikkiin tai hiuksiin) minkä takia näytänkin aika lailla aina joltain härkätorijuopolta. Tän takii niitä kuvia on siis tosi vaikee repii mistää, arkena on niin kiire ja tuntuu et käytän reenivaatteita & huppareita ja kollareita suunnillee 75% mun hereilläolo-ajasta:-D Anywayy tässä siis jotai sika harvinaisii "asukuvii" jotka ikävä kyllä on melkee ainoot koko talvena otetuista, shame on me.

Tosta mun reenaamisesta sen verran et mun reenimäärä on noussu kyl iha sikana sen jälkee ku alotin lukion ihan vaa sen takii et mul on nykyää 3 aamureenitki viikossa. Meidän reenaaminen on muuttunu kyl sikana viime vuodesta mut toisaalta iha kiva kokeilla jotai muuta, tiiän vaa et mun pitäis saada paljo enemmä juoksukilometrejä viikottai ja oon onneks koittanu lenkkeillä enempi nyt viime aikoina, ongelma on vaa et mihi niit lenkkei mahuttaa ku reenejä on kuiteski niin paljon.
Mun hallikisakausi oli tosiaa tänä vuonna säälittävämpi ku varmaa koskaan aikasemmin, kävin nimittäi vaa pari kertaa juoksemassa Haaparannas. En muista kerroinko ekasta kisasta mutta se meni siis kaikin puolin päin helvettiä, lähinnä sen lähettäjän sekoilin takia. Ärsytti ihan sikana mut tokat kisat onnistuki jo sitte paljo paremmin! Juoksin 8.27 mikä oli mun pb joten olin tosi tyytyväine ja ootanki jo sikana kesää et pääsen juokseen kunnolla. Harmittaa vaa ku en päässy loikkaan koko kautena ollenkaa, sillä en oo sitä juurikaa päässy koko hallikaudel reenaa, vaik muita loikkii on tullu kyl tehtyy paljo.

Tää hiihtolomaviikko mulla meni muuten Levillä! Olin jo kolmatta kertaa tälle talvee laskettelemassa ja vielä yks reissu on onneks tiedossa täs parin viikon päästä. Mulla ois vaa aikeis löytää jo oma lauta jostain sillä oon nyt jo kolme kertaa lautaillu ja vuokrannu laudan nii ois jo järkevä saada hommattuu oma. Levil mul meni lautailu kans iha sika paljo paremmin ku aikasemmin, sillä ehkä kolmannen laskun aikana mää vaa yhtäkkiä tajusin miten sitä tehää ja se lähti menee yhtäkkii hirmu hyvin:-D Ny onki hirvee hinku päästä takas rinteesee.

Hahaha btw juon täs samal Arizona jääteetä iha sika pitkästä aikaa! Mua alko oksettaa se yhes vaihees ku sellane pullo jäi mun pöydälle ja se oli homehtunu siihe nii en pystyny juomaa sitä varmaa kuukausiin sen takii ku näin sen homeisen teen siinä.. & muuten sellane asia vielä et Juissin kesäsomettaja-hakuaikaa on enää viikko jäljellä joten toivon et voitte tehä pikkusen loppukirin meille ja käydä äänestämässä täältä! Oon ollu nii hämmentyny ku mullekki on tullu noin paljon ääniä ku oon aina välillä käyny päivittelee sitä sivuu ja kattonu vaa sillee vouu joten kiitti kaikille ketkä on äänestäny 8)

9 kommenttia:

 1. Anonyymi7.3.15

  "sika" "sikana" "ihan sikana"

  VastaaPoista
 2. Anonyymi8.3.15

  Mistä Arizona jääteetä saa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ite oon ostanu iha vaa Prisman jenkkiosastolta:-)

   Poista
 3. Anonyymi13.3.15

  Kiva blogi :) Joo mulla vähä sama juttu noitten harkkojen kaa :/ mut sit semmosin päivin jolloin ei oo harkkoi ni makoilisin vaa kotoon joten ihan jees ne harkat :D ois muute kiva jos näkyis aina se päivämäärä millo postaatte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos ja joo sama fiilis, ja muutenki reenit vaa kuuluu nii vahvasti mun arkeen et en osais kyl olla ilman niitä:-D ja no en varmaa jaksa alkaa säätää ku me joskus ollaa html koodista muokattu pois ja musta tää o kiva näin:-)

   Poista
  2. Anonyymi18.3.15

   Okeii, joo on tääkii iha kiva! (:

   Poista
 4. Aivan ihana blogi, ihastuin tähän ulkoasuun! :)

  http://sweetsweetplanet.blogspot.fi/

  VastaaPoista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On