JUISSIN KESÄSOMETTAJIKSI?

blogijuissi
Moikka, ollaan molemmat jo jonkin aikaa suunniteltu hakemista kesän parhaimpaan kesätyöhön eli Marli Juissin Kesäsomettajiksi 2015! Tässä viime viikonlopun aikana saatiinkin molemmat lähetettyä hakemukset ja julkaistua hakuvideot, jotka löytyvätkin tuosta alhaalta. Jotta saataisiin Kesäsomettajien tittelit meille, auttaisi hirveesti jos te lukijat kävisitte klikkaamassa meille ääniä Juissin sivuilta:-) Äänestäminen kannattaa jo senkin takia, että saatte mahdollisuuden voittaa hienoja palkintoja, kuten GoPron tai Beats-kuulokkeet (molemmat kelpais ainakin mulle enemmän kuin hyvin). Äänestää voi tosiaan kerran tunnissa, joten jos haluutte helpata meitä saamaan meidän unelmakesätyöt, niin tiiätte mitä tehdä!:-)

Tästä (klik) Juissin galleriaan, mistä meidät löytää nimimerkeillä veeruskaa ja ninnimariina. Kiitos tuhannesti jo näin etukäteen äänistä♥7 kommenttia:

 1. Anonyymi20.1.15

  moi! kävin äänestää teitä ja haluaisin tietää, että jos äänestän uuestaan, niin tuplaako se mun mahollisuudet voittaa nuita palkintoja? :) ootta kyllä ihanan luonnollisia kaikissa videoissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee kiitti tosi paljon!:) ja jos ymmärsin oikein niin ei, kun tuolla juissin sivulla lukee et osallistut arvontaan jos äänestät yhtä tai usempaa videoo, et ei ainakaa mainita mitää et tuplaantuis:/ mut kiitti paljo silti!:-)

   Poista
  2. Anonyymi20.1.15

   okei kiitos vastauksesta :-) käyn kyllä silti klikkaan peukkua uudestaanki!

   Poista
  3. okeii huippu juttu!!:)

   Poista
  4. Anonyymi26.1.15

   Kävin äänestään teitä😂😂😂Tosi hienot videot👌

   Poista
 2. Anonyymi26.1.15

  Kävin äänestää teitä.Tosi hienot videot👌

  VastaaPoista


Ninni & Veera 16v, Raahe,
Veeran kamera/Nikon D5100
Veeran objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
Ninnin kamera/Canon eos 600D
Ninnin objektiivit/18-55mm/50mm/Samyang 8mm f/3.5 fisheye
kuvanmuokkaus/picasa, photoscape, picmonkey
videoiden editointi/windows liven elokuvatyökalu/CyberLink PowerDirector
+Ossi on tanskalaisruotsalainen pihakoira

Rock On